Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 162
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 485
Кое да се оправи?
Гледаш си новите отговори от менюто.
Камбанката е сборна, за всички известия.

# 10 486
Ако не искаш да отваряш "лайковете" един по един, след като отвориш всички отговори и ти остават тези 61 известия, натискаш камбанката, в горният десен ъгъл има опция "Маркирай всички като прочетени". Натискаш и вече няма да имаш 61 известия.

# 10 487
# 10 488
# 10 489
Благодаря на всички включили се да ми отговорят!

# 10 490
В темата за коронавируса има поне 3 потребителки, които пишат основно с цел политическа пропаганда. Може ли да ги предупредите на лични да спрат? Мислех, че е забранено да се правят агитации във форума.

# 10 491
  • В.Търново
Как мога да си заключа публикациите да не се четат от други потребители?

# 10 492
Няма как.

# 10 493
  • Велико Търново
Как да не ги четат? Нали форумът е публичен?
Т.е. има един начин и е съвсем прост - не пиши.

# 10 494
  • София
Призовавам администраторите да се заемат с моят казус!
Тези дни една мнима психоложка се опита да се саморекламира сама в една от темите и след като я разкрих и го заявих публично,тя току-що ми изпрати лично съобщение,на  което ме пита дали си пия хапчетата..
Не искам да я блокирам,защото смятам,че това е нещо,което хората трябва да видят (ще копирам текстовете) и администраторите да решат как да процедират.
Смятам това за обида към хората,които имат различни проблеми и търсят съвет и гаврене с тях и самореклама.
Никът е praskovka30
Мисля,че е етично да се вземат мерки срещу подобни деяния.

# 10 495
Скрийншот може да изпратите на администратор, не тук в темата.
И да блокирате потребителя.

# 10 496
  • Sofia
Тези дни една мнима психоложка се опита да се саморекламира сама в една от темите и след като я разкрих и го заявих публично,тя току-що ми изпрати лично съобщение,на  което ме пита дали си пия хапчетата..
Не искам да я блокирам,защото смятам,че това е нещо,което хората трябва да видят (ще копирам текстовете) и администраторите да решат как да процедират.
Смятам това за обида към хората,които имат различни проблеми и търсят съвет и гаврене с тях и самореклама.
Никът е praskovka30
Личните съобщения са директна кореспонденция между потребители и не подлежат на модерация.
Форумът предлага функционалност за ограничаване на получаването им, която може да ползвате в такъв случай.
Ако съобщението е с противозаконно съдържание, отправени са директни заплахи или нецензурни изрази, може да се обърнете към администратор или модератор на ЛС.

# 10 497
  • София
Никът е praskovka30
Личните съобщения са директна кореспонденция между потребители и не подлежат на модерация.
Форумът предлага функционалност за ограничаване на получаването им, която може да ползвате в такъв случай.
Ако съобщението е с противозаконно съдържание, отправени са директни заплахи или нецензурни изрази, може да се обърнете към администратор или модератор на ЛС.

Ами,в такъв случай явно хората тук ще продължаваме да бъдем подвеждани и то хора,които имат проблеми.
Въпросът не е в нелепото и обидно съобщение на псевдопсихоложката в лично съобщение,а в това,че публично се обяви за "свой клиент" като се препоръча на хората,а след известно време (забравила за това) и за да се покаже компетентна в дадена тема,се издаде,като си изрекламира сайта и показа коя всъщност е и че не е тази,за която се е представила преди това,когато се е рекламирала.
Явно Заблудата и Измамата не подлежат на критика тук!

# 10 498
  • София
Не успявам да блокирам тази нагла псевдо психоложка и продължава дами пише praskovka30.Моля администраторите да проверят тази жена,както се видя не съм единствената,която се оплаква от нея.
Не успявам да я блокирам,къде да търся тази настройка?

# 10 499
  • София
Само на лични съобщения може да се блокира.

Общи условия

Активация на акаунт