Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 245
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 10 515
# 10 516
  • Fairbanks, Alaska
Има ли опция да следя мненията на конкретен потребител без да му влизам в профила?
Става въпрос за гореща тема, в която нямам нерви да чета всичко, искам да следя конкретен потребител, чиито мнения приемам за сериозни и обективни и ако има вариант да следя потребител, а не цяла тема, ще ми е по-удобно.
Благодаря предварително!

Не е точно опция, но пак можеш да следиш публикациите му. Отвори профилът му и намери бутонът ПРИЯТЕЛ. Кликни върху него и трябва да се появи отметка. Когато искаш да видиш какво е публикувал, кликваш върху профилното си име и избираш ОБЩ ПРЕГЛЕД. Ще видиш лента с полета и там търсиш ПРИЯТЕЛИ. Кликваш върху нея и ти вади списък с приятелите. Кликваш върху този, чиито публикации искаш да видиш.

# 10 517

Не е точно опция, но пак можеш да следиш публикациите му. Отвори профилът му и намери бутонът ПРИЯТЕЛ. Кликни върху него и трябва да се появи отметка. Когато искаш да видиш какво е публикувал, кликваш върху профилното си име и избираш ОБЩ ПРЕГЛЕД. Ще видиш лента с полета и там търсиш ПРИЯТЕЛИ. Кликваш върху нея и ти вади списък с приятелите. Кликваш върху този, чиито публикации искаш да видиш.

Безкрайно благодаря! Очаквах да има нещо подобно с функцията Приятел.

# 10 518
Т. е. пак влизате в профила му, за да прочетете какво е публикувал.

# 10 519
Проверете този профил - единствената му цел е да всява паника в темата за вируса: https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=597349;sa=showPosts

# 10 520
Да, пак влизам.
И все пак съм благодарна на потребителя, който отдели от времето си и ми отговори по-подробно.

# 10 521
Добра вечер,
може ли да ми отговорите , защо постоянно се трият постовете ми ?
Например последните за вируса ,какво / кой обидих?

Благодаря!

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 18:38 от Тинти Минти 630251

# 10 522
За част от по-старите Ви постове Ви писах преди време /11.03.2020/.
Някои от днешните Ви постове в " COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 2" са изтрити като нарушаващи правилата на форума /неспазване на добрия тон, спам, всяване на паника/, а други - като цитиращи чужди постове, които са изтрити отново по същата причина.

# 10 523
Искам да попитам дали е възможно да посъветвате потребителя с безумно дългия и непроизносим ник
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[  да промени цвета на публикациите си. Тъй като въпросния се вихри много активно в темите за корона вируса, публикациите му оцветени в ярко червено са леко неуместни. Отварям темата и изведнъж виждам публикация в червено ....... в първия момент човек се стряска, тъй като свързва червеното с някакъв проблем или много важно съобщение. Благодаря!

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 09:03 от MilaMira

# 10 524
Здравейте, може ли да изтриете двата ми последни  поредни поста в темата Хелс Китчън! Съвсем неволно публикувах два поредни! Благодаря!

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 13:57 от mimi.7299

# 10 525
Здравейте, може ли да изтриете двата ми последни  поредни поста в темата Хелс Китчън! Съвсем неволно публикувах два поредни! Благодаря!
Готово.

# 10 526
Има ли опция във форума да блокирам мненията на определен потребител, така че да не ги виждам. Въпросната дама участва в една от професионалните теми и е на всяка манджа мерудия,  до степен на обсебеност от темата. Многократно е молена да се оттегли от темата от останалите участници, но тя продължава  да списва. Имам нужда да се информирам от колегите, но всеки път вдигам кръвно заради дразнещото присъствие(това не е преносно, а буквално).

# 10 527
Искам да попитам дали е възможно да посъветвате потребителя ...

Всеки потребител може да отправи добронамерен съвет или молба към друг потребител на лични съобщения.

Има ли опция във форума да блокирам мненията на определен потребител, така че да не ги виждам...

Няма такава възможност.

# 10 528
Има ли опция във форума да блокирам мненията на определен потребител, така че да не ги виждам.
Не.

# 10 529
  • Mediterraneo
Защо ми беше изтрит поста с линк към публикация в 24 часа? С какво нарушава добрия тон и т.н. Или "овцете" смути някого? Беше в отговор на обидите назад.

Общи условия

Активация на акаунт