Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 953
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 340
  • Street of Dreams
Аз мисля, че аватарът е унизителен - едновременно към мен, защото ме сочи и към хората, които наистина  имат психически проблеми. Това е много тежка тема, с която подигравка не бива! Дискриминация към група неравнопоставени. А защо не и към всички, на които се налага да взимат медикаменти!

Бъзикам се, Феникс. Heart Просто намеквам в какво са се забъркали тук. Всеки може от нещо да е възмутен.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 20:41 от OnDiNe_

# 11 341
Отново има проблем с качването на снимки "в шапка" при стартиране на нова тема. Не ми е било проблем никога да го правя през телефона, въпреки, че се налага да се изписват кодовете на ръка. Но днес, за продължението на две теми, шест пъти ми изчезваше целия текст, при опит да кача снимка, отговаряща по размер на файла и ш/д на изискванията. Може би трябва да се публикува ясно, за да бъде ясно на всички, но не сте го обявили публично.
1. Публикувайте темата
2. През "Редактирай" добавете снимка.

Иначе рискувате да загубите и текста, и заглавието на новата тема. За личното свободно време, на всеки от нас, на което сте домакини, няма да коментирам. Ама и то ни е ценно.

# 11 342
  • София
Здравейте, имате ли тълкование за това какво е "език на омразата"? Какви думи и изрази включва, напирмер "балкански бабаит" или " неграмотен селянин", омразно ли звучат?
Да ни дадете някакви възможни за ползване прилагателни за хора, към които нямаме добри чувства?

# 11 343
Е нали има нова тема, където е обяснено, че са недопустими обиди въз основа на  възраст, пол, семейно положение, външен вид, образование... Значи “чичак”, “женици”, “стара мома” вече не може да се ползват. Сега разсъждавам над другите категории.

# 11 344
  • София
Видях, че има тема със закъснение!
Прочетох инструкциите.

Пак не ми стана ясно какво е “език на омразата”. Мога ли да кажа, че някой е глупав, необразован, грозен?  Аз не мразя всички глупави, необразовани или грозни хора, та да ме квалифицирате като мразеща. Ние не живеем в някаква утопия.

Да попитам и модераторите още нещо, “бг-мама” взима ли някакви грантове от частни фондации, например “Америка за България” или други подобни? Публикувате ли официално спонсорите си, ако имате такива?

# 11 345
  • Street of Dreams
Силно се надявам да няма подобни спонсорства и намеси. И ако едните спрат да цензурират, а другите спрат да се държат като ощипани моми и да се обиждат и възмущават на всичко, всичко ще бъде наред.
Ако ли не, няма смисъл. Не съм видяла въпросната тема.

# 11 346
  • София
Защо не си откриете една темичка, в която да си философствате на тема омраза, любов, дебели, кьопави и тем подобни?

Тази тема все пак е за въпроси към модераторите и администраторите, а не за разсъждения на свободни теми!

Хайде моля модераторите и тук да позаметат малко.

# 11 347
Зададен е конкретен въпрос към относно критериите, по които се дефинира езика на омразата, ако случайно не сте забелязал, уважаеми дядо Хаджия. Дефинирането на подобни въпроси като философстване би могло също да се квалифицира като език на омразата. Всъщност, всичко може да се квалицифира като език на омразата. Зависи от интерпретацията, добрата воля и интелекта на интерпретиращия. Точни критерии не съм забелязала да са посочени.

# 11 348
  • София
Зададен е конкретен въпрос към относно критериите, по които се дефинира езика на омразата, ако случайно не сте забелязал, уважаеми дядо Хаджия. Дефинирането на подобни въпроси като философстване би могло също да се квалифицира като език на омразата. Всъщност, всичко може да се квалицифира като език на омразата. Зависи от интерпретацията, добрата воля и интелекта на интерпретиращия. Точни критерии не съм забелязала да са посочени.
След като е зададен конкретния въпрос, чакате отговор и не е нужна да се водят излишни дискисуии, с които да се спами в темата.

# 11 349
А език на омраза ли е, ако помоля учтиво потребител да прочете името ми?

# 11 350
  • София
Грешно ли държите да е изписано?

# 11 351
  • София
Защо не си откриете една темичка, в която да си философствате на тема омраза, любов, дебели, кьопави и тем подобни?

Тази тема все пак е за въпроси към модераторите и администраторите, а не за разсъждения на свободни теми!

Хайде моля модераторите и тук да позаметат малко.
Да, моля модераторите да се намесят, защото тук виждам
1. Откровен сексизъм, ехидност в изказа и подтикване към създаване на тема, в която да се използват думи, вече определени като език на омразата.
2. Стремеж да бъде ограничено правото ни на изказ чрез директен призив да бъдат изтрити мненията ни.

# 11 352
Не знам коя страна да заема, всичките ми звучите дискриминационно-омразно.

# 11 353
  • Агент под прикритие
Тъй, и аз да кажа нещо за езика на омразата....
"Стара мома", "стар ерген", "застаряващ ерген" определено НЕ са обиди, особено ако някой не се е познал в това. Това, че някой е решил доброволно или в следствие на обстоятелствата да си живее по този начин, си е негов личен избор.

Тези, горните, както и други, си остават обаче персонални атаки. Атаки, имащи за цел да уязвят някой и идващи най-често от такива, които вече са минали през това. Накратко, изпълнения от деЦката градина, където се смеехме на някой, който примерно си беше оцапал мантата или пък ушите му бяха клепнали. Просто едно показно, че употребяващите ги не са еволюирали съществено от деЦката градина насам.

А Черната Котка (Black Cat) да не се прави на луда, защото тя е един от хората в този форум, които най-често употребяват тези нарицателни точно с цел персонална атака.

# 11 354
Тъй, и аз да кажа нещо за езика на омразата....
"Стара мома", "стар ерген", "застаряващ ерген" определено НЕ са обиди, особено ако някой не се е познал в това. Това, че някой е решил доброволно или в следствие на обстоятелствата да си живее по този начин, си е негов личен избор.

Тези, горните, както и други, си остават обаче персонални атаки. Атаки, имащи за цел да уязвят някой и идващи най-често от такива, които вече са минали през това. Накратко, изпълнения от деЦката градина, където се смеехме на някой, който примерно си беше оцапал мантата или пък ушите му бяха клепнали. Просто едно показно, че употребяващите ги не са еволюирали съществено от деЦката градина насам.

А Черната Котка (Black Cat) да не се прави на луда, защото тя е един от хората в този форум, които най-често употребяват тези нарицателни точно с цел персонална атака.
И аз мислех,че "стара мома"не е обидна дума.Както казах ,употребих я в свой разказ и не я насочих към никого от потребителите.Но получих публичен линч.Изведнъж много хора се припознаха с героинята от моя разказ.Започнаха едни нападки,триене.Така и не разбрах откъде ми дойде всичко това.Та изведнъж се оказа ,че думата "стара мома" е много мръсна дума.

Общи условия

Активация на акаунт