Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 538
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 11 550
Искам да питам как някои отказали се потребители излизат като анонимни в стари теми, подчертавам стари. т.е. не са писали като анонимни, а в последствие са се отказали.
Докато на други отказали се си излиза ник.
Днес забелязах, че липсват Франсоаз, Фри, Чек,  Контеса, Даун и други, но мненията им са анонимни.

Заради начина, по който са се отказали от профилите си - при оттегляне на съгласията се запазват потребителското име и паролата в системата /профилът подлежи на възстановяване/, при искане профилът да бъде забравен се заличават всички данни вкл. и потребителското име, т. е. профилът не е възможно да бъде възстановен.

# 11 551
Ясно, благодаря!

# 11 552
Здравейте, напоследък линкове към определени сайтове, дадени в тема, ми се отварят отварят по този начин
https://www.kdukvh.com/if116nmvuE/mty/BDHEIAIG/HJHCGEB/A/CAAIADC … WU-BA-I3HI3G%25Re<18D!M2YP-II1IJVAV-LKEX-H1DBQ54-M32O-O5KPCSH<6IIEH%3A%2F%2FLLL.82DFD1N.1DB%3AXP%2F1A719-WYWRVTQ-QSWTXPXV<<f<6IIEH%3A%2F%2FLLL.05-BzBBz.1DB%2F%3FIDE71%3DQRTSUXY.BH5TQRWRSPR<V3zPVU20-VY2Q-TRY2-zYzT-2TYXXzWz2223<Q<Q<P<P<
При мен ли е проблема?

# 11 553
Благодаря за сигнала.

# 11 554
  • Германия
Когато използвам търсачката на форума, в резултатите излизат старите имена на раздели:

# 11 555
Искам да попитам не може ли търсачката да се направи така, че автоматично да вади резултатите хронологично, с най-новите теми най-отгоре.

# 11 556
Как мога да кача снимка на профила си? Като вляза в него не виждам никъде edit бутон.

# 11 557
Моля, направете възможно и в подраздел "Психично здраве" да се публикува като Анонимен. В част от другите здравни подфоруми това е възможно.

# 11 558
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз да попитам какво стана с новия редактор?Темите се пускат трудно (това да слагаш шрифт , цвят и т.н. си е мъка).Изображенията отново се качват след рефрешфане по хиляда пъти.

# 11 559
https://m.bg-mamma.com/?topic=1204545.msg41284334#msg41284334

Тази тема..струва ми се че се отклони от същността си в последните страници.
Бихте ли погледнали...

# 11 560
Как мога да кача снимка на профила си? Като вляза в него не виждам никъде edit бутон.

Минете от мобилната на пълната версия с бутона най-долу на страницата /върху черната лента/, за да редактирате настройките на профила си.

Моля, направете възможно и в подраздел "Психично здраве" да се публикува като Анонимен. В част от другите здравни подфоруми това е възможно.

Благодаря за сигнала, ще бъде оправено.

...
Тази тема..струва ми се че се отклони от същността си в последните страници.
Бихте ли погледнали...

Благодаря за сигнала.

# 11 561
# 11 562
  • София
Здравейте!
Регистрирана съм през фейсбук профила ми.
Бих искала да сменя потребителското си име.Бихте ли ми дали насоки как да го направя, тъй като ми иска парола, а аз нямам такава , защото съм регистрирана с фейсбук.

# 11 563
Ако не помните текущата си парола и желаете да я смените, ще е необходимо да излезете от профила си  и да използвате функцията "Забравена парола" - системата ще изпрати писмо на указания в профила Ви имейл адрес.

Допълвам: не можете да смените потребителското си име, само екранното.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 10:07 от bubanka

# 11 564
Защо има две идентични теми за ковид ?
Казвам идентични защото и в двете чета едно и също, особено напоследък .
Визирам общата дълга тема за ковид, и тази за личен сблъсък с болестта?

Общи условия

Активация на акаунт