Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 685
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 13 860
Какъв отговор?
Да си поръчам скъпа китайска шнола от Алиекспрес ли?
Все едно не мога да се сетя. Питам конкретно и си бях поставила въпроса ясно.
В темата с професионалниге серии е пълно с офтопик коментари и въпроси, но не виждам да бъдат местени и не виждам моят въпрос да е чак толкова офтопик.

# 13 861
Във въпросната тема няма оффтопик и не е подходяща за обсъждане на въпроса Ви.

# 13 862
Моля модератор да заключи темата, благодаря!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1331215.msg43335822#new

# 13 863
Имам нужда от помощ ! АЗ ОТ маркетинг не разбирам,ясно ми е,че този форум се храни от реклами,но може ли да не са толкова агресивни и в границите на нормалното! При мен ли е само този проблем с толкова големи,сега дори няма опция и да я премахнеш.Как да се действа като искам да премина на следващата страница?Дори и коментари не мога да пиша ,този чаршаф крие всичко!В моя телевизор ли е проблема?Не мисля,това го има само е този форум!
Скрит текст:
И още чаршафи заемащи почти цяла страница,айде тези поне имат опция да се премахват
Скрит текст:

# 13 864
Това май е от телефонния нет. Аз изключително много мразя да чета каквото и да е по телефона, защото спамът там е невъобразим. Впрочем забелязала съм, че често рекламите, които не можеш да затвориш, просто са внедрени в текста и трябва да скролваш надолу за да можеш пак да четеш, не подлежат на затваряне и махане. Пробвай.
И едва ли тази досада е заслуга на бгмама, защото аз никога не чета бгмама от телефон, а подобен спам ме налазва от други неща.

# 13 865
  • Испания
Поне в това отношение можем да си помогнем сами. С адблок съм забравила за съществуването на всякакви реклами.

Де да можеше с някоя и друга програма сами да се справяме с дефектите на форума! Еееееех, мечти! От три дни пиша, че не получавам известия за нови публикации в следени от мен теми /вчера и днес получавам едно, след това пет - не/,  никой нищо не отговаря. Ако съобщя за нерегламентирана реклама, на секундата ще се реагира.

# 13 866
И аз съм с Microsoft Edge на единия лаптоп, много съм доволна от този браузър.
Зарязах Хром-а.

# 13 867
Супер сте! Прави сте с тези тези приложения е рай!

# 13 868
Не ми се рови 1000 страници назад, затова направо към въпроса: няма ли вариант да се търси в конкретна тема? Например - прочела съм в тема еди коя си марката на някой парфюм, темата е обширна и не ми се връща страница по страница назад и да има опция като вляза в съответната тема да търся само там?
Сегашната обща търсачка е някакъв тюрлюгювеч.
и аз искам същото. Затова все едни и същи неща се бистрят в дългите теми, хората не могат да си издирят нужното и пак питат.

# 13 869
С гугъл + бгмама или името на темата добавяш, + думичката/парфюма/...въвеждаш в полето за търсене. На Гугъл.

# 13 870
  • Велико Търново
Ако се знае коя е темата, търсачката си работи безпроблемно, но само на десктоп версията. Просто след като се напише думата, се кликва на  "Мнения", после се филтрира по "Текуща тема".
Вероятно се има предвид мобилната версия и наистина е странно, че не са направили и там да работи по същия начин.

# 13 871
Не ми се рови 1000 страници назад, затова направо към въпроса: няма ли вариант да се търси в конкретна тема? Например - прочела съм в тема еди коя си марката на някой парфюм, темата е обширна и не ми се връща страница по страница назад и да има опция като вляза в съответната тема да търся само там?
Сегашната обща търсачка е някакъв тюрлюгювеч.
и аз искам същото. Затова все едни и същи неща се бистрят в дългите теми, хората не могат да си издирят нужното и пак питат.
Може. С филтър "Текуща тема"
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497431

# 13 872
  • Велико Търново
Въпросът е, че в мобилната версия това НЕ работи. А момичетата вероятно именно нея имат предвид.
Добре е, ако все пак е възможно, да се дадат насоки и за там.
Защото за десктоп версията е ясно и неслучайно даже и аз съм го написала Grinning

# 13 873
Мобилните версии на всички сайтове са олекотени, тази на форума не прави изключение. Но от телефона можете да преминавате на "Пълна" (най-долу на страницата) и да използвате пълноценно търсачката.

# 13 874
От няколко дни не получавам  известия по следените теми на имейла.

Общи условия

Активация на акаунт