Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 492
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 14 220
  • Немция
Защо при редактиране на мнения промените не се запазват? Т.е. вижда се редактирано а при рефреш на страницата остава старото?
При мен го забелязах миналата седмица. Преди това не съм забелязала да ми се е случвало.
И при мен при втората редакция се запазва промяната.

# 14 221
Да, и при мен го има. Освен това, ако кликна на известие, че някой е оценил това мое мнение като полезно, пак го виждам все едно никога не съм го редактирала, т. е. с грешките...Когато опитам да го редактирам, редактираният текст вече се вижда в полето...

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 01:32 от dolce miele

# 14 222
Благодарим за сигналите!

# 14 223
  • Варна
Планира ли се да бъде оправен бъгът при редактиране или отсега нататък винаги ще бъдем принудени да редактираме, да запазваме промените, пак да отваряме за редактиране и пак да запазваме, за да бъдат промените видими? Вече не знам колко пъти се случва да поправя правописна грешка например, да натисна запаметяване и постът да си остане същият. След повтаряне на упражнението нещата се оправят. Досадно и неприятно е!

# 14 224
И при мен беше така, но намерих чалъма. Като натисна редактиране, после натискам към предварителен преглед и всичко се получава от първия път.

# 14 225
  • Варна
Все пак си е бъг и е много тъпо форум, който уж се слави като най-посещавания в България толкова години да не може да изпипа елементарни неща. В друг форум или платформа такова чудо не съм срещала. Другата неразбория е при писане на  ЛС, когато маркираш текст с цел да го изтриеш да те праща на предварителен изглед... Неща, които пишем от месеци, ако не и година и никой не взема мерки, не, по-лошо, игнорират се тотално. Дори няма отговор "Така ще си остане, примирете се". Нищо, нищичко!

# 14 226
Аз пак да напомня за обещаните емотикони. Не съм свикнала с тези, грозни са ми.

# 14 227
О да. Колко години минаха вече? А ни ги обещаха още в началото...

# 14 228
  • Ямбол
Перфектно е без емотикони на всеки ред. Чете се спокойно.

# 14 229
Не е оправено редактирането. Вчера ми се наложи.

# 14 230
  • Буркина Фасо
редактирането работи без да се налага повторение.
току-що изпробвано

# 14 231
  • Sofia
редактирането работи без да се налага повторение.
току-що изпробвано

При мен понякога работи, понякога - не. Този бъг не е постоянен.

# 14 232
Опитвам да отговоря в една тема, но непрекъснато ми показва ,че последният отговор бил мой и не ми позволява да отговарям. А последният отговор е на друг потребител, не е мой. Няколко пъти рефрешвам да зареди нов екран и опитвам, едно и също.

# 14 233
Мога ли на лични да се свържа с някой администратор,модератор?

# 14 234
Можете.

Общи условия

Активация на акаунт