Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 121
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 620
  • Sofia
Могат ли модераторите да четат личните съобщения?🤔
Не.

Къде мога да видя моите публикации в профила?
Пълна версия
->Профил
->Публикации

# 16 621
  • Sofia
Като натисна на ново мнение в камбанката ме праща няколко мнения назад в темата, а не на първото непрочетено. Така е цял ден.

# 16 622
Brightlady праща глупости на лично.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 03:35 от mariat

# 16 623
  • Буркина Фасо
блокирай я/го.

# 16 624
Как може да се блокира потребител от мобилна версия и да не излизат дори мненията му за прочит + съобщения?
Благодаря предварително.

# 16 625
  • Варна
Не може мненията. Може да му блокираш само личните съобщения. Ако ти изпраща такива.

# 16 626
Здравейте! Как мога да получа разрешение за споделяне на линк към проучване свързано с избора на гимназия след 7 клас? В тази връзка се свързах с администратора на имейл mamma@bg-mamma.com още през март и тъй като не получих никакви възражения, предположих, че запитването е одобрено.

Днес отворих нова тема свързана с проучването под
Образование --> Училища и темата беше блокирана, без никакво обяснение.

Моля за допълнителни инструкции към кого да се обърна, тъй като проучването спазва всички норми и е одобрено от Комисията по етика на научните изследвания. Затова, всяко семейство може да упражни своето право да участва, ако желае, и като изследовател имам задължението да ги информирам за тази тяхна възможност.

Много благодаря! 

# 16 627
# 16 628
  • София
Случайно да се обмисля вариант да може да се сменя белия фон? Всички сайтове, които гледам имат възможност за смяна ден или нощ, и навсякъде съм с нощ, а тук бялото направо ми вади очите.

# 16 629
Смени си го от браузъра, който ползваш.

# 16 630
  • София
Смени си го от браузъра, който ползваш.
Не намирам такава опция на CCleaner, бях свалила приложение от гугъл, но то работи с гугъл хром, на CCleanerа не работи.

# 16 631
Изглежда, че в бг-мама редица потребители с различни профили имат такъв небивал интерес към офис столове и подобни, че са пуснати поне 3-4 теми за кратък период.

# 16 632
Здравейте!
Предварително се извинявам, за глупавия въпрос! Как мога да сменя "М" в квадеатчето, със снимка? Пробвах, каквото се сетих, не успях!  Само с телефон съм.
Благодаря ви! Желая ви прекрасен ден!

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 09:54 от Magda Dimitrova

# 16 633
ако искаш да си добавиш снимка за аватар, иди горе-вдясно, където до ЛС вижда снимката*. Кликни на нея. Ще ти се покаже аватара уголемен, заедно с настройки, преглед и други менюта. Кликни на аватара и натисни промени. Ще ти излезе надпис да добавиш снимка. Кликаш и теглиш от компютъра си снимката. Възможно е обаче да има ограничения в размера.

*най-горе вдясно в порядък отляво надясно - следени, лични съобщенеия, аватар - последното е точно до никнейма.

# 16 634
  • Буркина Фасо
Здравейте!
Предварително се извинявам, за глупавия въпрос! Как мога да сменя "М" в квадеатчето, със снимка? Пробвах, каквото се сетих, не успях!  Само с телефон съм.
Благодаря ви! Желая ви прекрасен ден!
https://www.bg-mamma.com/?topic=4825

Общи условия

Активация на акаунт