Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 363
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 16 650
  • Другата България
Не, че е важно, даже изобщо, но днес като си влизах в профила забелязах, всъщност за да бъда сигурна отворих и прозволно други профили. При брой полезни мнения на всички са от 0 до 3. На всички, включително модератори. Може да е бъг, който има отношение към други функции на форума.
За този бъг сигнализирах преди има няма две седмици, горе долу.
Да, още не е оправен, продължават да се виждат от 1 до 3 брой полезни мнения на всички потребители.

# 16 651
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Днес и друг бъг ми изскочи. При 9 непрочетени мнения в тема, от камбаната вместо на първото непрочетено ме прати на последното, на следваща страница.

# 16 652
  • Euskal Herria
И продължава да е невъзможно качването на снимки, когато се ползва външен източник, а не от телефона или компютъра.
При мен няма такъв проблем. Току-що пробвах.
Два различни браузъра - еднакъв резултат: никаква реакция. Копирам линка и до там. Само това е:

За да кача тази снимка, скрийна го запаметих на компютъра. Тогава позволява. Но линк от страница - не.

# 16 653
И продължава да е невъзможно качването на снимки, когато се ползва външен източник, а не от телефона или компютъра.
При мен няма такъв проблем. Току-що пробвах.
Два различни браузъра - еднакъв резултат: никаква реакция. Копирам линка и до там. Само това е:
Скрит текст:

За да кача тази снимка, скрийна го запаметих на компютъра. Тогава позволява. Но линк от страница - не.
Натисни клавиша "Enter".

# 16 654
  • Euskal Herria
Е, според теб как успявам да кача снимка от компа? Дори неколкократно да натискам клавиша, нищо не се променя.
Излишно е да се обясняваме, питането ми е към модераторите. Знам процедурата, досега винаги съм успявала, независимо дали собствени снимки или от страници. Този проблем се появи преди 2-3 седмици.

# 16 655
  • София
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮,
 Предишният път когато се опитах да ти помогна, така и не върна отговор  дали натискаш ЕНТЕР, докато курсора е в полето с линка, защото ако е извън него, изображението не се качва.

# 16 656
Зависи какъв е формата на снимката и от къде е линка. Много файлови формати не се поддържат от този форум, а много сайтове за качване на снимки не ти копират линк към самата снимка, а към тяхна страница където освен снимката могат да качат реклами, проследяващи бисквитки и т.н.
Та най-вероятно проблема е в самите линкове, които се прикачат.

# 16 657
  • Euskal Herria
Мари_Мар, извинявай, не съм видяла предишния ти пост!

Моля ви, нека прекратим обсъждането. Писах до модераторите, защото имам проблем.
Достатъчно години съм във форума, досега винаги съм успявала да кача снимки (външен източник или собствени), знам как се прави, какви формати са допустими.
Явно само при мен не се получава, обичайно ползвам хром, днес опитах и през друг браузър - пак е същото, не може.

# 16 658
  • София
𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮,
 Добре, последен опит и спираме.

Скрит текст:
Не знам от какви сайтове са линковете които се опитваш да публикуваш, но този който виждам на снимката ти, прилича на линк от Фейсбук, ако е така,
 за да се качи, трябва да има продължение след _n.jpg

Взех един произволен линк и опитах да кача само тази част, но не става.

Може, това да е проблема.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 21:02 от Mari_Mar

# 16 659
  • Euskal Herria
Това е снимката (примерно), която искам да кача - с десен бутон съм отворила изображението в нов прозорец:
https://scontent.fbio3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/359195241_6 … RBePw&oe=64B04942

Сега искам да я кача във форума - не става. Ето това е и нищо повече, нито с натискане на ентер, нито без. За да кача скрийншота, който направих, го запаметих на компютъра си:

И самата снимка - свалена на лаптопа, без проблем мога да кача тук:

# 16 660
  • Буркина Фасо
ами получава се при мен

# 16 661
  • София
Скрит текст:
Ох, не знам какво става при теб, но проблема явно не е във Форума.

Опитах твоят линк и стана без проблем.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 22:00 от Mari_Mar

# 16 662
  • Euskal Herria
Благодаря на всички! Моля, нека да приключим вече обсъждането.
Не знам дали е от това, че съм извън България, или просто при мен нещо се е променило... Опитах два браузъра - един и същ е резултатът. Затова и писах тук - за помощ от модераторите. Предполагам, че цялата дискусия ще се изтрие, достатъчно спамихме.
Благодаря ви още веднъж!

# 16 663
  • София
YanaDG, опитай да  свалиш снимката на декстопа и от там в темата в която искаш да публикуваш.

# 16 664
  • Euskal Herria
Явно има нещо общо с местоположението ми. Когато ползвам нет на български мобилен оператор, мога да качвам снимки. На местния - независимо дали мобилен или домашен нет, не позволява.

Общи условия

Активация на акаунт