Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 044
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 445
  • София
Въпросът е от кои настройки, щом не е от настройките на хром и не е от настройките на телефона. И е само за този сайт.
Не става дума за реклами. Изскача ми служебна информация на другия браузър. И се свързва автоматично със служебния ми компютър в кантората.
Ще сваля друг браузър и това е.

# 17 446
  • Далечният изток
Изключи настолен сайт.

# 17 447
  • Plovdiv
Здравейте,вече трети път пиша на модератор с молба и няма никакъв отговор и никаква реакция?Може ли някой да ми помогне?Няма никаква връзка,моля помогнете ми!

# 17 448
  • Sofia
Не съм наясно на кого пишете, но адресът за кореспонденция е admin(at)bg-mamma.com.
Колкото до докладите Ви, те са разгледани и където е възможно, са предприети мерки.

# 17 449
  • Plovdiv
Не съм наясно на кого пишете, но адресът за кореспонденция е admin(at)bg-mamma.com.
Колкото до докладите Ви, те са разгледани и където е възможно, са предприети мерки.

пиша върху поленцето което се отваря върху удивителният знак под моето мнение-Информирай модератор.Там съм написала молбата си,но никой не отговаря.
На този имейл ли трябва да пиша?

# 17 450
Ако е възможно моля да бъде изтрита моята тема "Хемоглобин. Мерни единици. Дози" , с цел сигурност, за да не подвеждам хората

# 17 451
Здравейте,обръщам се към модераторите/админите с молба ,малко глупава можеби .
Изпуснах времето за редактиране и сега не мога да премахна снимката на сина ми от тук ,дали е възможно да я премахнете ,ще съм искрено благодарна. Става въпрос за темата на ,,Родени през Август" там често постваме снимки на бебоците и после ги премахваме,но за жалост изпуснах времето за редактиране

# 17 452
Снимката е изтрита.

# 17 453
Благодаря

# 17 454
В тема "Звездни компромати", след като поне 20 пъти има написано "лотус", любезно направих уточнение, че думата е "лотос" Simple Smile Интересно ми е, с какво този пост нарушава правилата, и кому попречи, та набързо беше изтрит? Не съм се заяждала, не съм нападала никого, просто го отбелязах. Смешно е, предвид какви други  офтопици има по всички теми.
В сериала предстои участие на български артист, ще има още много да се говори по темата, поне да се изписва правилно Simple Smile Или толкова усърдно разчистващият модератор да мине да поправи грешките, да не се излагаме, че тази тема кой ли не я чете Simple Smile

# 17 455
  • Sofia
Придържайте се към правилата на форума и публикациите Ви няма да бъдат премахвани.
Има филмова тема, има правописна, има и предостатъчно спамо-чат теми.

# 17 456
Здравейте,
Защо мое мнение, в което препоръчвам на една дама с проблемни бебета да направи консултация и казвам да внимава с кого, че има много некадърни консултанти по сън, включително и в този форум, е изтрито? Не съм споменала име.

# 17 457
Здравейте, има ли тема, в която да пусна снимки на декоративни предмети, които искам да подаря.
Ако не, допустимо ли е да отворя тема и в кой раздел.

# 17 458
Можете ли да погледнете този профил?
https://m.bg-mamma.com/?action=profile;u=710287

# 17 459
  • Melmak
Здравейте, за пореден път се интересувам къде сгафих, че ме триете толкова? Пак темата за витамин Д е заметена?

Веднъж попитах тук за друго нещо защо ме триете и ми изтрихте въпроса, отговор не получих.

Сега може ли да получа?

Оставам с впечатлението, че не съм от любимите потребители на форума и съответно за някои цедката е по-силна, отколкото за любимците.

Общи условия

Активация на акаунт