Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 967 941
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 475
Моят бутон отново е активен, може би има ограничение за време? Примерно 10 бутона за 5 минути? И после няколко часа релакс?
Това са предположения, разбира се, но явно има някаква връзка, някой от модераторите да обясни.

# 17 476
Не вярвам, защото до сега не е имало проблеми. Доста често ми се събират по няколко страници за четене, а аз го ползвам вместо "харесва ми". Та за 10 страници го натискам поне 50 пъти, ако беше ограничено щеше да си проличи много отдавна. Някакъв бъг е, днес успях да "харесам" само едно мнение за цял ден

# 17 477
  • Козлодуй
Успях да харесам в тази тема мненията и за другите спря да ми работи бутона

# 17 478
Харесах 2 мнения, тук виждам, че все още ми работи бутонът.
На пълна версия, от лаптоп.

# 17 479
  • Sofia
Смисълът на бутона "Полезно" е дискутиран многократно.
Въведено е ограничение и при отбелязване повече от 20 пъти за 5 минути, функцията се блокира за 1 час.
Същото важи и за натискане на бутона повече от 6 пъти за 60 секунди на едно и също съобщение.
В някои случаи, отбелязването е отчетено, но се наблюдава забавяне на визуализирането на натиснатия бутон. Това се изследва в момента и ще бъде коригирано.

# 17 480
  • софия
20 пъти за 5 минути!
Как може да харесаш подобно количество постове за толкова малко време?

# 17 481
  • Козлодуй
Ами чета бързо - харесвам много - жалко за ограничението Sad

# 17 482
  • София
Искам да кача снимки, но ме изхвърля.

П. П. След 5-я опит, стана.

# 17 483
И все пак е имало бъг? Както казах сутринта успях да натисна само веднъж, не съм надхвърлила 20те пъти. Снощи беше същото, още с влизането не успях нищо да натисна. Даже първо помислих че се разчиства в темата, после като видях че мненията не изчезват реших че имам аз някаква забрана.
И надали ще се получи едновременно при няколко потребители, ако е заради "бързо спамене"

# 17 484
  • софия
От известно време има(м) следния проблем:
Ако чета тема и натисна "Меню", отворената страница става неактивна. Ако кликна в нея, без да съм излязла, никакви действия в нея не са активни, екранът е леко засивен. Трябва да я презаредя и се зарежда началото на отворената страница.
Десктоп версия, Едж.

Това нова функционалност ли е? Преди това не беше така.

# 17 485
  • Sofia
С всичко налично не можем да възпроизведем такъв ефект.
Моля, изпратете ми информация за операционната си система и ползваната версия на Edge.

# 17 486
  • Бургас
Оххх,този бутон ,,полезно,, 😞

# 17 487
  • Калифорния, САЩ
Оххх,този бутон ,,полезно,, 😞

При мен работи. Дори мнението ти означих без проблем като “полезно”.

# 17 488
  • София
И при мен работи - само веднъж успях да навъртя лимита, ама четях тема с доста кратки мнения. Дотук няма никакви проблеми.

Въпрос: как мога да блокирам потребител или потребителка тук, за да не може да ми изпраща лични съобщения? Не намерих опцията, а в момента имам идеален кандидат, за да я ползвам за пръв път.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 00:59 от Странната птица

# 17 489
Здравейте,
Искам да попитам дали мога да публикувам това в една от темите за рак.

"Приятели по съдба,
Минавам с официално съобщение и кратко питане.

На етап подготвяне на бизнес план сме за онлайн платформата в помощ на хората с рак. Имаме име на английски и български език, но няма да ги пиша, тъй като са в процес на регистрация.
Необходимо ми е да събера информация за готовността на две групи хора - пациентите с онкологично заболяване и медицинските специалисти, да използват платформата.

Част от функциите, които ще разработим за уебсайта, са осигуряване на информация по диагнози, симптоми, видове лечение и терапии, начин на живот, както и записване на часове, провеждане на прегледи чрез телемедицина, координати на всички онкологични лечебни заведения и специалисти в страната.

Искам да ви помоля да дадете своя принос, като участвате в темата. Няма да се използват ваши псевдоними, само ще представя брой участници и % на отговорите.

Въпрос към пациентите: Необходима ли е пациентска платформа за онкоболните в България?

Въпрос към медицинските специалисти: Бихте ли заплатили месечна/годишна такса за присъствие в онлайн платформа за онкоболни в България?"

Общи условия

Активация на акаунт