Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 968 075
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 17 520
  • софия
Така изглежда мобилната версия в Едж.

# 17 521
Така изглежда от много отдавна при мен в Хром.

# 17 522
Моят бутон "Полезно" не фунционира. Има ли конкретна причина или наложена цензура? Smiley

# 17 523
# 17 524
Моят бутон "Полезно" не фунционира. Има ли конкретна причина или наложена цензура? Smiley
И моят не функционираше онзи ден, ама прочетох тук, че и при други се случва. Не бях минала никакъв лимит.

# 17 525
При мен днес се получи нов бъг: при натискане на "Редакция" вместо текстът за редактиране ми се отвори страницата с нови непрочетени отговори.

# 17 526
Здравейте ,има ли начин да се блокира определен потребител да не ти праща съобщения ?

# 17 527
Преди няколко поста се коментира това, вижте дали ще Ви е от помощ.Има начин, но от десктоп версия, не мобилна.

# 17 528
Благодаря ти стана и през телефона

# 17 529
  • София
Моля, модераторите да не трият всички постове, които потребител seungri репортува на килограм, поради липса на занимание и наличие на свободно време в излишък. Това се превръща в хоби за някои. Трият се постове на килограм, които са си напълно по темата, и хора, които влизат по-рядко във форума, не могат да проследят дискусиите. Потребителката държи да "опва чаршафи" през пост, през два, и да общува сама със себе си.

# 17 530
  • София
Моля, модераторите да не трият всички постове, които потребител seungri репортува на килограм, поради липса на занимание и наличие на свободно време в излишък. Това се превръща в хоби за някои. Трият се постове на килограм, които са си напълно по темата, и хора, които влизат по-рядко във форума, не могат да проследят дискусиите. Потребителката държи да "опва чаршафи" през пост, през два, и да общува сама със себе си.

Аз не разбирам, не може ли да се вземат други мерки, при положение, че това е трол, който се докладва от януари насам.
Резултатът е нон стоп триене и нищо друго, тя няма да спре.

# 17 531
Акаунта " seungri" докладва  постове дори ,които наистина нямат грам обида и нищо лошо според правилата на бг мама,защо се трият?

# 17 532
# 17 533
  • София
Не съм автор на последното мнение, но виждам това :

Опитвайки се да намеря тази тема за да сигнализирам, най-отгоре излизат стари теми.
Нямах никаква полза от това в този му вид :

# 17 534
  • Бургас
Дс,подкрепям,че е много изнервящо това с търсачката. Винаги дава най-старите теми,най-отгоре! Защо? Не може ли да се оправи?🤔

Общи условия

Активация на акаунт