Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 836
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 285
Не искам да се заяждам, особено за дребни детайли, но предишната снимка, която беше премахната вчера беше просто генерирано изображение с надпис отгоре на ника, който използвам тук (никъде другаде не се използва тази снимка), а не реклама.

Ника също не беше допустим затова го и смених, но аз смятам, че той носи важна информация и контекст.

Ако се захващаме за буквата - в част от темите има линкове към канала ми и хора в мнения понякога постват клипове - това ми се струва доста по-фрапиращо.

# 18 286
Може ли кратък коментар от администратор на това?

Етично ли е, морално ли, редно ли е? Интересно ми е какво мислите.

# 18 287
  • Sofia
Публикацията във FB е създадена с цел популяризиране на темата, чието съдържание (както на всички останали теми тук) е публично достъпно за всеки.
На база на предизвиканите реакции и коментари сме отнесли казуса към екипа на НЕГ и публикацията във facebook е премахната.

# 18 288
  • София/Севлиево
Здравейте.Опитвам се да сменя едната линийка за възраст на дете,но явно съм забравила как става и не мога да се ориентирам къде в сайта е описано с линкове към въпросните лентички.Моля за помощ и благодаря.

# 18 289
# 18 290
Как седи въпроса с линкове към сайтове за благотворителност.
Мой познат има нужда от трансплантация и е направил сайт.
Разрешено ли е?

# 18 291
На мен ми бяха разрешили да пусна такива линкове, но да не е спам из целия форум.

# 18 292
  • София
В Актуални теми и общи дискусии.
Описан случай, каквито документи има (приложени), решения на лекарски комисии и т.н.

# 18 293
Благодаря. Ще предам.

# 18 294
От известно време линковете публикувани в мнения се пренасочват през някакъв рекламен сайт, който забавя отварянето страшно много. А от време на време ги пренасочва към разни фишинг страници. В някои WiFi мрежи самия сайт с пренасочването е блокиран като фишинг.
Толкова прекалявате с рекламите, че вече става неизползваем тоя форум.

# 18 295
При мен от доста време на лаптопа не ми се отварят линкове от НМ. Цъкам и просто за секунди се появява и изчезва. С копи пейст става. С други линкове няма проблем. Много странно.

# 18 296
  • Варна
В темата "Препоръчано от ДМ..." ми беше изтрит поста, в който предлагам талони от ДМ, които няма да ползвам.
Каква е причината?

# 18 297
В темата "Препоръчано от ДМ..." ми беше изтрит поста, в който предлагам талони от ДМ, които няма да ползвам.
Каква е причината?

Заповядайте:
https://bg-mam.ma/p/1679062/48452245

# 18 298
Ами то в и лидълската е пълно с купони, да не споменавам темата за букинг- там пък нещо различно от код не може да прочетеш ?
https://m.bg-mamma.com/?topic=1683464.75

Каква е причината избирателно да се чистят теми?

# 18 299
От известно време линковете публикувани в мнения се пренасочват през някакъв рекламен сайт, който забавя отварянето страшно много. А от време на време ги пренасочва към разни фишинг страници. В някои WiFi мрежи самия сайт с пренасочването е блокиран като фишинг.
Толкова прекалявате с рекламите, че вече става неизползваем тоя форум.
В тази връзка се сетих, че линковете към Revolut се пренасочват грешно и винаги водят до началната страница. Така не може да се помогне на питащия.

https://www.amazon.es/dp/B074JKTHLR?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_ … mp;th=1&psc=1
Днес даже са по- евтини, вчера ги платих 36,7 евро, днес са 35
Този линк води към началната страница на Amazon. С Copy/Paste няма проблем.

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 09:41 от ЧревоУгодник

Общи условия

Активация на акаунт