Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 975 603
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 18 690
  • Буркина Фасо
най-отгоре виждаш ли зелената лента ?
в ляво пък е от менюто.

# 18 691
Здравейте!
Виждам я само за секунда и изчезва. Само с телефон съм, какво да направя?
Благодаря!

# 18 692
  • тук и там
Не работи редакцията в мобилната версия.Като натиснеш трите точки,излиза само"Сподели".Защо е така и как да редактирам пост?

# 18 693
Ползвам интернет през телефон. От любопитство заради темата за лоялната програма влязох в пълната версия на форума през бутона най-отдолу, но се оказа, че сега няма бутон за връщане към мобилната версия. Пълната версия е ужасно неудобна за ползване през телефон. Рестартирах, изключвах телефона, но всеки път след това при влизане в БГМ се озовавам в пълната версия. Освен с бутоните най-отдолу, които в пълната версия липсват или поне на моя телефон не се виждат има ли друг начин за връщане към мобилната версия?

# 18 694
Здравейте,
Може ли да разясните как се изчисляват точките от лоялната програма? От 2010 съм във форума и не е като да не съм писала..
Благодаря!

# 18 695
  • Fairbanks, Alaska
Странно....на мен пълната версия ми е в пъти по-удобна на телефона.

# 18 696
Здравейте,
веднага се включвам с предложение относно лоялната програма - ако може да помислите за сътрудничество, съответно ваучери, със Сторител. Мисля, че ще има голям интерес, по много причини. Има възрастни хора, има хора с проблеми с очите, хора със забрана за дълго съсредоточаване върху екран или текст и т.н. Ще бъде от голяма полза.

# 18 697
Не работи редакцията в мобилната версия.Като натиснеш трите точки,излиза само"Сподели".Защо е така и как да редактирам пост?
На мен също не ми работи.

# 18 698
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, върни се с клик тук - https://m.bg-mamma.com/

# 18 699
Профи, много благодаря!

# 18 700
Извинете ме, прочетох отговорите на въпроса, който вече е зададен. Въпреки това, не разбирам какво да направя, за да мога да редактирам публикацията си? Какво да избера от падащото меню в левия ъгъл на телефона.
Съжалявам и благодаря!

# 18 701
За сега, днес в мобилната версия не може да се редактира публикация.
Вероятно се работи по отстраняването на този проблем. Опитайте по-късно да редактирате мнението си.

# 18 702
  • Далечният изток
Минаваш в пълна версия и редактираш.

# 18 703
Аз ще измрънкам отново с въпроса - каква е идеята на ограничението на бутона "Полезно"?
Очевидно болшинството го ползва като алтернатива на "Харесвам" и аз в това число и много ме дразни като ми се изчерпи лимита на "лайковете".
Но дори и да го ползвам по предназначение този бутон, а именно като отбелязване на поста като "полезен", то, ако са се натрупали много мнения, а голяма част от тях намирам за полезни, след определен брой натискания лимита ми заминава и останалите полезни мнения не мога да ги отбележа, а искам.
Да, знам, после мога да се върна и да доотбележа, но аз не съм на пълен работен ден във форума и не винаги имам възможност за това, както и се случва да забравя, та моля, осветлете ме за идеята на това ограничение.
Пп А, да, и "редакцията" в мобилната версия я няма никаква.

# 18 704
Рори72, ако знаете само, колко Ви благодаря! Нямаше и да по смея, да избирам нещо, защото и аз направих грешката с "Пълната версия",преди време. Мнохо Ви Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт