Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 733
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 825
А дали има някакво развитие по това с постоянното отписване от следени теми? Много дълго време стана вече откакто го има този проблем, то ми е станало рефлекс отворя ли от известие за полезно мнение, да си знам че трябва да си включа почти винаги отново следенето...
Доста хора и доста пъти подавахме сигнал за това нещо, но си е все така.
Това което имам като наблюдение е че го прави и на настолната, и на мобилната версия, на различни устройства и с различни браузъри изпробвано. И че ако изобщо някога се случи да си остане следенето, това никога не е когато въпросното мнение е на последната страница или последното в темата. Ако е така, винаги го изключва.
Ако опресня страницата или просто отида на друга страница от темата, също се възстановява следенето както си е било. Но ако напусна страницата без това, остава изключено...
По-подробно от това не мога да го опиша, а доста наблюдения се натрупаха, хич да не е.

# 18 826
Дали е възможно да се поразчисти клюкарската тема, че дискусията отдавна излезе извън темата и нормалният тон.

# 18 827
Може ли да уведомите потребител Sunshine6, че няма място в кутията за съобщения?

# 18 828
Уведомих потребителя.

# 18 829
  • SF
Новорегистриран ми атакува личната поща с директни предложения, въпреки че не показвам интерес. Да му напиша ли ника тук, за да го проверите или поведението му не е в нарушение на правилника?

# 18 830
Изпратете ми линк към профила и скрийншот на съобщението на лс.

# 18 831
  • Sofia
Pave си се пробва наред. Grinning

# 18 832
На всеки, коментирал в темата му пише лични да предлага брак 😆

# 18 833
  • Буркина Фасо
блокирайте го.

# 18 834
Никога нямам проблеми с форума, никога.
На компа е хром, на телефона е brave.
Все се чудя като ви чета.

# 18 835
И аз се чудя. Но явно имат проблеми хората. С Хром съм навсякъде.

# 18 836
  • Down south
Проблема е факт.
 Вместо да се редите да изреждате и обяснявате, че няма проблем, може би ще се включи някой с информация, как/кога да се отстрани.
През лятото имаше същия проблем но, след бързо изчезна, сега се застоява и е много досадно.

# 18 837
и липсата на проблем е факт

чета бг-мама на сафари на телефона, на опера и хром на таблета и на мозила на компютъра

# 18 838
Добре, каква е ползата да спамите как сте нямали проблем в тема за проблеми и въпроси?  

Само се разводнява и тези които трябва да видят докладвания проблем, може по-лесно да го пропуснат.

Хора които сме на хиляди километри един от друг сме наблюдавали един и същи проблем нееднократно. Аз съм го наблюдавала на 3 различни браузъра, като за два от тях гарантирам че форумът не беше НИКОГА пускан преди това. Така че проблемът твърдо не е в "нашия телевизор" и това че не се вижда на нечий друг "телевизор" не значи че го няма.  

Започва да твърди че последното мнение е мое, а то не е и не дава да пусна следващо мнение. Рефреш на страницата - не помага. Затваряне и отваряне на браузъра - не помага. Нов браузър - не помага. Браузър който никога не е имал ад-блокър - не помага.

И някой като усети нужда да се похвали - "ма аз съм с хром и никога нямам проблеми".
А аз какво да направя сега като и с Едж и с ФФ и с Хром имам проблем - като прочета как вие нямате, да се успокоя и да си кажа, че сигурно бълнувам Joy

# 18 839
Добре, каква е ползата да спамите как сте нямали проблем в тема за проблеми и въпроси?  
Ползата е, че така се разбра, че не е кардинален проблем със сайта, а е нещо специфично в изолирани случаи. Може да е примерно само при един производител(например Samsung) и да няма значение браузъра.

Аз също никога не съм имал проблем със ситен шрифт. С Xiaomi съм.

Общи условия

Активация на акаунт