Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 961
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 870
  • Сливен
Защо в темата с тегленето на коледните късмети се трият постове с изтеглените късмети?

# 18 871
  • Телиш/Плевен
Доколкото виждам, ограничението е за последователните публикации. Такива публикации винаги са били в разрез с правилата.

# 18 872
  • Другата България
Не е точно така.
Аз си спомням, че именно преди година - две на мен ми е правена забележка от модератор именно за публикуване на поредни постове с изтеглени късмети. И тогава ми беше обяснено същото, че многократното публикуване се счита за флууд и се премахва.

# 18 873
Еха, върнаха ми вярата от форума, то беше заприличало на ИГ тук, по 10-15-20 тегленици на ден!
Поздрави за модераторите и време да трият им пожелавам.

# 18 874
Достатъчно е да се изтегли и публикува един късмет за денонощие, за да се участва в томболата. Можете да изтеглите и други късмети, но не е необходимо да ги публикувате в темата. Тази година за пореден път има потребители с по над 100 публикувани късмета за денонощие или с по над 15 последователни. По тази причина се стараем да ограничим многократните постове от един и същ потребител като просто ги премахваме. За сега все още не сме ограничавали профили за флууд и последователни постове в конкретната тема въпреки, че потребителите, постващи по този начин са не повече от тридесет от всички, които участват в нея. Част от тях са предупредени от екипа, което също доведе до намаляване на флууда.
Темата се разчиства периодично и ще продължи да бъде разчиствана.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 01:12 от bubanka

# 18 875
евала, както се казва!
иначе  беше нечетима тая тема- не че има някаква литературна стойност, а просто за настроение, в духа на празниците

# 18 876
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Достатъчно е да се изтегли и публикува един късмет за денонощие, за да се участва в томболата. ....
Бубанка, извинявай, но според написаното в общите условия на играта с късмети, участието в тегленето за спечелване на подарък от томболата изобщо не е обвързано с публикуване на изтеглен късмет в темата за споделяне на късметите. Т.е. в томболата се участва със самото изтегляне на късмет, едно участие на ден независимо от броя изтегляния. Може и изобщо нищо да не се публикува.

# 18 877
Да, права си. Написах го в контекста на изтриването на публикувани късмети.

# 18 878
  • София
За втори път да помоля да се промени името на темата : https://www.bg-mamma.com/?topic=1511085 като се премахне думата "безумни". Самото ѝ наличие там е основа за подклаждане на спорове са ли условията безумни или не. В тази тема с модераторска намеса бяха прехвърлени полезни мнения от темата за Въпроси всякакви, с което, по моите разбирания, е приета като официална и меродавна тема, касаеща градския транспорт в София. И не просто гледна точка на създателя на темата.

# 18 879
  • София
Аз изобщо не знаех за тези ограничения, чак сега разбирам.
Аз преди пусках само по 1 на ден, защото така си бях решил. Сега реших да са 3 на ден за късмет. 😀
Благодаря за разясненията. Няма проблеми естествено.

# 18 880
nikibgsss ми пише, не мога да отговоря, защото изписва

Съобщението не може да бъде изпратено. 'nikibgsss' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.

Може ли да му пишете да разчисти?

# 18 881
# 18 882
  • София-Младост
Моля да се коригира темата на 62, благодаря!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1716657

# 18 883
Търсачката не работи. Поне при мен.

# 18 884
  • Телиш/Плевен
Не виждам лентичките в подписите на потребителите, както и моята собствена.

Общи условия

Активация на акаунт