Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 836
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 900
  • Бургас
От два дена може  би, наблюдавам,че съм отписана от теми, които съм сигурна, че следя!
Отбелязвам темата, да я следя и след няколко влизания, отметката пак я няма!
Не знам дали и при други го има този проблем.

# 18 901
Има го този проблем от много време, само аз колко пъти писах тук, вече му губя бройката.

# 18 902
А на мен за първи път ми се случи да ме изхвърли извън форума, при преминаване от една тема в друга, през камбаната. Мобилна версия. Изведнъж даде отново вход, имах и други отворени прозорци в браузъра, навсякъде бях отписана.

# 18 903
Не знам къде да си задам въпроса и затова ще питам тук-видях,че съм спечелила от втори етап на една от коледните игри,изпратих необходимото като данни на указания имейл,но нямам никакъв отговор,поне само 2-3 думи,че е получен имейла ми.Нормална практика ли е да няма отговор и само да си чакам подаръчето или нещо съм объркала?

# 18 904
  • Стара Загора
Не знам къде да си задам въпроса и затова ще питам тук-видях,че съм спечелила от втори етап на една от коледните игри,изпратих необходимото като данни на указания имейл,но нямам никакъв отговор,поне само 2-3 думи,че е получен имейла ми.Нормална практика ли е да няма отговор и само да си чакам подаръчето или нещо съм объркала?

Нормално е, чакайте си наградата спокойно.

# 18 905
  • SF
От два дена може  би, наблюдавам,че съм отписана от теми, които съм сигурна, че следя!
Отбелязвам темата, да я следя и след няколко влизания, отметката пак я няма!
Не знам дали и при други го има този проблем.

Винаги съм имала този проблем. Натискам камбанката за следене на тема, но не я следя. Тоест, решението е да напиша просто някакъв пост, за да започне да ми се появява. Само с функцията "следене" не става при мене и никога не съм могла да разчитам дали бутончето работи или просто никой не пише по темата.

# 18 906
  • на последния етаж
От вчера не мога да отварям линкове дадени в мнения от различни теми.

# 18 907
  • Бургас
ДАно оправят проблема с отписването от темата, явно е из целия форум проблема.

# 18 908
Във връзка със забраната за размени и продажби във форума. Ако в цветарска тема предложа да подаря на съфорумка посадъчен материал от моята градина (резници, корени и грудки от растения, семена) това нарушава ли забраната?

# 18 909
А бе хора, имате възможност за лични съобщения.

# 18 910
То е ясно, питам ако искам да предложа на по-широк кръг читатели нещо което имам в градината.

# 18 911
  • София
ДАно оправят проблема с отписването от темата, явно е из целия форум проблема.
Засечен е малък технически проблем с един от сървърите и е възможно да има случаи на подобни проявления. Наблюдава се от дежурния екип. Поради почивните дни и празниците, профилактиката е планирана за периода 3-5 януари.
От вчера не мога да отварям линкове дадени в мнения от различни теми.
Посочете конкретно мнение с линк, който не може да отворите. Ако може повече от един, най-добре.
От написаното не става ясно - линк към мнение/тема при нас ли, към конкретен сайт/магазин ли, всичките ли...

# 18 912
То е ясно, питам ако искам да предложа на по-широк кръг читатели нещо което имам в градината.

Аз мисля че ясно написаха че каквото било до сега, било. Вече не може.
Пуснете си ги в олх, фейсбук групи и т.н. канали и мрежи.

# 18 913
Във връзка със забраната за размени и продажби във форума. Ако в цветарска тема предложа да подаря на съфорумка посадъчен материал от моята градина (резници, корени и грудки от растения, семена) това нарушава ли забраната?
Има тема Подарявам, там може да пробваш.

# 18 914
Според написаното от админите не виждам да има забрана за подаряване, така че безвъзмездно предлагане на резници или вещи не би трябвало да е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт