Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 631
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 18 975
Не може да даряваш нещо което не е твое. Точките стават твои след като ги осребриш.
На практика даряваш нещо без съгласието на надарения и го задължаваш да плати данъците.

# 18 976
  • SF
Всички имаме проблем с търсачката. Когато търся нещо, ми излизат теми от 2011 година, после 2014, а последните ги търся със свещ.

# 18 977
  • Сливен
Ами вчера търсих темата "Въпроси всякакви" и съвсем други неща ми излизат. И реших, от полето "последни отговори" да отворя, скролнах надолу и така я намерих.
Сетих се какво друго щях да питам. Когато отварям сайта на Бгмама през лаптопа,в профила ми, най-отдолу излиза "подпис", но  през мобилната версия не. И дори ми излизаше нещо от рода, че не е одобрен или нещо подобно..

# 18 978
  • Телиш/Плевен
сикрет, в мобилната версия не се виждат подписите, само в пълната. Това е подписът ти в момента:
Скрит текст:
"Премахнато от модератор" се отнася за някакво съдържание, което си споделила и което нарушава правилата, затова са го махнали. Долният линк е към картинка, която, ако искаш да се вижда, трябва да сложиш адреса ѝ между img тагове ето така:
[img*]https://static.framar.bg/filestore/wana-s-rozi.jpg[*/img]
Като махнеш звездичките от таговете, ще се визуализира. Hug

# 18 979
  • Сливен
Благодаря 🫶. Още от самото начало, когато се регистрирах в Бгмама е този "подпис" и бях забравила за него. Тези дни го видях и се сетих да попитам.

# 18 980
Сигнализирам за проблем : Не съм автор на последното мнение, но при опит за цитат и отговор, ми изписва :

Добре дошъл в отбора. Докладвах го и аз и мнозина преди мен. Гласове в пустиня.

# 18 981
  • Бургас
И на мен ми е излизало, но като преглеждам предишни постове в темата, и като цъкна за нов отговор ми го изписва това, а дефакто след моя пост има и други.

# 18 982
Здравейте. Защо не мога да редактирам мой пост, въпреки че не са минали 24 часа? Да не би да е понеже темата е вече заключена? Исках да изтрия снимките в скрития текст, може ли да се случи някак?
https://bg-mam.ma/p/1650790/49098835

# 18 983
  • Буркина Фасо
защото е заключена за това не можеш да редактираш.
но може да използваш  и "информирай модератор"  от поста за който искаш да ти изтрият снимките.

# 18 984
  • Варненска клюкарка
Не знам дали някой работи по въпроса с дребния шрифт на мобилната версия при някои потребители, нямам време да чета 95 мнения назад, но да си кажа какво стана при мен, може да е от полза и при друг.
За празниците купувам нов телефон на майка ми като в магазина специално го изпробвам на БГ Мамма предвид проблемите с шрифта при мен, не исках и тя да се окаже в същото положение  - всичко е точно, при разцъкване на мнение първоначално е с дребен шрифт а след това с допълнителната опция за отваряне на останалата част си става хубав едър приятен за окото шрифт както си беше и при мен до преди месец. Вкъщи 2 дни го разцъквам по новинарски сайтове и други места и всичко си е наред, подарявам го на майка ми и тя го ползва и всичко му е наред. Но понеже е възрастна жена си иска изгледът да и е като на стария и 10 годишен телефон и синът ми започва да и го персонализира като тегли разни приложения от Гугъл магазин. Изтегля и външен часовник близък до този с който е свикнала, изтегля и някакво приложение за размера на батерията и го слага по средата на екрана в много голям размер, защото наличната в горния десен ъгъл не я виждала, увеличава и шрифтовете на съобщенията и указателя, изтегля и два външни тапета подобни на предишните с които е свикнала, звъненето на аламата също и тегли допълнително... Не помни да е правил друго, освен задължителното за да заработи един телефон... И шрифта на Маммата на купения преди седмица телефон става нечитаем. Днес върна телефона на заводските му настройки като само остави лекото увеличение на шрифта на указателя и на съобщенията от самия телефон и нещата се оправиха. Направих същото с един от моите телефони и шрифта се оправи, но не разбрах кое приложение го бърка, че при мен са повече, а до преди месец всичко си му беше наред. Сега ми е криво да го гледам такъв "гол", но поне не ме докарва до бяс като отворя форума, който ползвам предимно през мобилната версия.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 13:21 от Беллора

# 18 985
Честно казано нищо не разбрах. Но от бгмама казаха че проблемът не е в телефоните..поне така помня. А че работят по проблема..значи е при тях.
Та така.

# 18 986
  • Варна
Аз разбрах, че някое от допълнително инсталираните приложения е видяло сметката на шрифта, ни потребителката не е разбрала точно кое.

# 18 987
  • Далечният изток
При мен се промени без да съм инсталирала каквото и да е ново приложение...

# 18 988
То ако е от друго приложение, стига и някой ъпдейт в който е проблемната част от него.
Но пак е много странна ситуация. Дано го изловят скоро че та много народ лази по нервите.

# 18 989
Променил се е след някой текущ ъпдейт на някое приложение, което си имала и до преди това.
Ще е трудно да се направи сверка кои хора с проблемен шрифт какви допълнителни приложения имат и да се засече това, което бъгва шрифта на всички...

Общи условия

Активация на акаунт