Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 974 517
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 19 095
  • Sofia
Предадено е на програмист.
Доколкото разбирам работят или ще работят по случая.

# 19 096
Да, тази сутрин е бъгав сайта. От около 6.30/7 сутринта.

# 19 097
Още към 12ч вечерта стана така при мен, към момента нямам този проблем, обаче сутрин и вечер така се получава.

# 19 098
Аз си мислех, че е от моя интернет, защото като минах на мобилни се оправи Grinning

# 19 099
  • в сърцето на един мъж...
Качването на снимки продължава да е тегаво и като зависне, без да се качи, изчезва това, което си писал, защото се налага да рефрешнеш. Става на лотария - един път качва, друг път не.

# 19 100
И при мен беше така тази сутрин някъде между 6 и 8ч. Но сега е ок

# 19 101
Качването на снимки продължава да е тегаво и като зависне, без да се качи, изчезва това, което си писал, защото се налага да рефрешнеш. Става на лотария - един път качва, друг път не.

Ако си на компютър, не рефрешвай, а върни първо наляво със стрелката на браузъра /на лентата в горния ляв ъгъл/ и после надясно се върни към полето за писане - всичко е запазено.

# 19 102
И при мен е така и давам Публикувай- става, въпреки цикленето.

# 19 103

Ако си на компютър, не рефрешвай, а върни първо наляво със стрелката на браузъра /на лентата в горния ляв ъгъл/ и после надясно се върни към полето за писане - всичко е запазено.

И това съм опитвала, един път става, един път не. Изобщо не работи като хората.
Става, ако е една или две. Ако са повече, не всичко излиза. Отделно, че докато се появи линка със снимката трае повече от необходимото.

# 19 104
Натискам публикувай докато върти, въобще не чакам линка, и става.

# 19 105
Натискам публикувай докато върти, въобще не чакам линка, и става.

Мерси, ще пробвам и така, но това е само за една снимка. Като са повече няма как

# 19 106
  • Sofia
Къде бих могла да задам въпрос за Лоялната програма?

# 19 107
На този имейл: loyalty(а)bg-mamma.com

# 19 108
Сутринта в профила си, в Лоялна програма прекратих връзката и  Профилът ми  вече  не е  свързан с акаунт в IncentivAI LoyaltyHub.
Преди малко се наложи да влезна и да излезна от сайта и какво забелязах? Вече нямам  проблем с шрифта Simple Smile
Друго не съм правила. Много съм доволна, че се разреши моят проблем.

# 19 109
  • Paris, France
Здравейте. Получих лично съобщение със запитвания от този потребител:

https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=394422

Отговорих, но писмото ми не може да бъде получено, тъй като кутията му е пълна. Понеже става дума за здравословен проблем, може ли да пратя текста на модератор и той да го препрати или кутията да бъде инцидентно отворена за някакво, кратко време за да мога да пратя отговор.

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт