Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 656
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Sofia
   Здравейте! Имам следния проблем – бях харесала една тема ("Vamos a Aprender y Practicar Español - Castellano/Catalán Juntos - 2"), която малко след създаването си беше изтрита от администратор. Сега, обаче, темата стои в списъка ми с любими теми и не успявам да я премахна оттам. Когато натисна съответния бутон за изтриване от списъка, ми се изписва "Грешка". Може ли помощ? Благодаря! bouquet

# 1 936
  • Sofia
Продължава ли?

# 1 937
  • Sofia
   Да, за съжаление, все още я виждам там. Confused

# 1 938
  • Sofia
Съжалявам. Утре програмист ще я премахне служебно.

# 1 939
  • Sofia
   Няма проблем. Simple Smile Аз се извинявам, ако причинявам неудобство с моя краен педантизъм...

# 1 940
Здравейте,

Пуснах предложение за надома работа за човек в темата за Photoshopa и поста ми бе изтрит. Предния ми акаунт бе баннат, защото съм имала 7 предложения за надомна работа в сайта. Та аз намерих работа на десетки момичета от форума! Една лоша дума няма написана от тях, че съм ги подвела или измамила насочвайки ги къде могат да си помагат с работа от дома. Обяснете ми моля ви - какво лошо правя като помагам на тази общност, на която съм член вече над 11 години, да намери това от което има нужда? И определено не ги склонявам към проституция  Laughing

Ако нарушавам правилата - защо има цял раздел, в който се търсят и предлагат чистене и гледане на деца? Нима само за това стават жените тук?

# 1 941
Форумът е бг-мамма. Обявите в него са ориентирани към покупка/продажба на бебешки стоки и арикули за бременни и кърмачки, които са закупени и/или употребявани лично; търсене и предлагане на услуги от частни лица за детегледачки, домашни помощници и помощ в учебния процес. Друг тип обяви не се допускат. Нарушаването на правилата на форума от даден потребител води до ограничаване на профила му. Публикувайте Вашата обява в специализиран сайт.

# 1 942
Отново благодаря за съдействието bubanka Hug
Няма начин който и да прочете това да "ограничение" да не се усмихне.  Laughing Смятам, че българската мама е много над ограничението от домакинстване и грижи за детето ... Но няма да спорим - правилата са си правила.

Публикувам си обявата в някоя тема за надомна работа и се надявам там да е ок.  Peace

# 1 943
Не, не я публикувате никъде в бг-мамма. Форумът не е сайт за публикуване на обяви за работа.

# 1 944
  • пловдив
Моля модератор да архивира Коледната тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=873210.new#new

и да закове новата тема за благотворителни пролетни базари
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=901944.new#new

Благодаря за помоща  bouquet

# 1 945
  • София
Има ли възможност и ако да каква регистриран потребител да отговори анонимно в тема, без да се вижда ника му. Съответно и да пусне тема анонимно.

# 1 946
  • Sofia
От 21.01.2016 г. функцията е достъпна само в следните групи:

- Проблемно забременяване
- Рискова бременност
- Осиновители и осиновени
- Родители, отглеждащи сами децата си
- Родители, преживели загуба
- Здравословни проблеми и профилактика
- Семейни отношения

Тема като анонимен не може да започне.

# 1 947
В "Семейни отношения" има и закована тема, в което можете да публикувате анонимно въпрос, който бихте желали да бъде обсъден.

# 1 948
  • София
Бихте ли ми казали как се публикува като анонимен? За точно една от тези групи става въпрос, но не виждам откъде да ползвам опцията.

# 1 949
Във формата за отговор: клик върху надписа "Допълнителни опции", отметка върху " Публикувай като анонимен."

Общи условия

Активация на акаунт