Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 183
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 995
По въпроса към мен - да, има нови отговори  Peace
И при мен е така с мобилната версия. Има нови отговори, но няма как да стигна до тях - в списъка с теми липсват.

# 1 996
И при мен е така, поизчистила съм следените теми и пак не виждам всички теми с нови отговори.Този проблем не е от скоро.

# 1 997
И при мен е така с мобилната версия. Има нови отговори, но няма как да стигна до тях - в списъка с теми липсват.

+1
При мен е така отдавна. За да видя всички нови отговори трябва да премина към пълната версия.

# 1 998
И при мен.

# 1 999
Целта на темата Ви бе ясна изначално.
Цитат на: ИванИванов

Почти бившата ми съпруга е членка на вашия женски клуб. През годините нейния живот се губеше в тази виртуална реалност. Свят на безсмислени спорове и чесане на его. Може би единствената ми цел е да получа отговор на въпроса ми от нея. На дребнавите заяждания не обръщам особено внимание.
За лични разговори и изясняване на проблеми има достатъчно инструменти, както и предоставената от форума функция "Лично съобщение".
Допускането на темата бе компромис.

Болднатото изречение ли Ви даде основание да използвате най-строгата рестрикция - премахване на темата (а не да речем - заключването й)? Изречение, където използвам обстоятелствено наречие за логическо уточняване - предполагащо тълкуване, благодарение на което се възползвахте от възможността да интерпретирате думите по възможно най-изгодния за Вас начин? И защо сметнахте темата за "компромисна", а може би искахте да кажете "компрометираща" реномето на сайта Ви. Защо да си правите труда да изкоренявате първоизточниците на възможни конфликти, когато е по-лесно последствията (ако се случат) да бъдат заличавани. Наскоро аз стъпих на няколко от "мините" заложени в този форум. Кой ли ще е следващият...

# 2 000
# 2 001

Проблемът е отстранен и би трябвало вече всички да виждате странициране на списъка с известия в мобилната версия, в случай че има повече от 15 теми.

Болднатото изречение ли Ви даде основание да използвате най-строгата рестрикция...
Г-н Иванов,
Това далеч не е "най-строга рестрикция". Няма наложена рестрикция спрямо Вас.
Всеки е свободен да повдигне дискусия, да потърси мнението по определени въпроси, да се допита до останалите потребители. В случая Вие повдигате тема, провокирайки и търсейки отговори от съпругата си. Участието и на двамата със съпругата Ви във въпросната тема категорично я разграничава от дискусионна такава. Както нееднократно Ви е писано вече (от потребителите в темата, от модератор, от администратор) - форумът не е нито институция, нито средство, нито място за разясняване на лични отношения и не смятам, че намесването на потребители/модератори/администратори в този личен казус и личните Ви разговори и изясняване на позиции е коректно и уместно.
Както в темата, така и сега, се опитвате да прехвърлите някаква вина върху сайта и форума.
Няма как Ваши лични отношения със съпругата Ви да са компрометиращи сайта - подобни обвинения са напълно безпочвени.

Предполагам, че потребителят е пуснал втора тема поради липса на отговори в първата, като допускам, че може и да не е успял да се ориентира как да види старата си тема.
Оставена е само новата.

# 2 002
.

Болднатото изречение ли Ви даде основание да използвате най-строгата рестрикция...
Г-н Иванов...

Благодаря за отговора Ви, Mamma. Разбирам Вашите доводи, макар да не съм напълно съгласен с тях. Ако бях контактувал с Вас (вместо с Tatti), със сигурност нямаше да съм толкова афектиран. Въпросът на темата наистина беше провокативен, но не към жена ми, а по-скоро към аудиторията. Любопитно ми бе да получа някои мнения, но основната цел беше потребителите сами да стигнат до заключението, че става дума за изневяра. Едва тогава зададох съществените въпроси. И тук определено НЕ се интересувах от мнението на съпругата ми, тъй като го бях получил предварително в няколко обширни имейла. Бихте могли просто да изтриете поста й и да я предупредите да не се намесва повече.

# 2 003
  • Телиш/Плевен
Допусната е грешка в подзаглавието на една от темите на началната страница (Грип 2016) - "симптоми".

# 2 004
  • София
Коригирано е, благодаря  bouquet

# 2 005
  • Испания
Получих мейл:

bubanka е слял/а тема, за която имате включено известяване.

С Дюкан ще се вталим и с диаманти ще блестим - 282

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=902783.new;topicseen#new

Не разбирам: какво точно е станало?

# 2 006
Имаше доклад за един заядлив пост, който изтрих без да погледна, че модераторът на подфорума се е включил с отговор няколко поста по-надолу. В момента на премахването видях, че е ненужно и върнах изтрития пост, за да не "увисне" дискусията.

# 2 007
  • Испания
Благодаря.

# 2 008
# 2 009

Общи условия

Активация на акаунт