Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 780
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 2 040
Здравейте,
Сигурно е писано по този въпрос и някъде има отговор, но защо не могат да се редактират стари мнения? Ако съм написала нещо преди седмица или повече, което вече не е актуално, аз не мога да го променя. Каква е причината да не може?
Благодаря!

# 2 041
Авторът на даден пост има възможност да го редактира до 24 часа след публикуването му.
Ако в някой Ваш пост има лична информация или снимки, които бихте желали да бъдат премахнати, пишете на лс на модератор или администратор или използвайте функцията "информирай модератор" към съответния пост.

# 2 042
Да, това го знам. Въпросът ми беше защо? Не, нямам такава информация и не искам да се редактирам, питам от чисто любопитство защо е така?  bouquet

# 2 043
Точно за да не бъдат променяни.  Peace

# 2 044
Изчерпателно...
Благодаря!

# 2 045
  • Sofia
   За да не се нарушава последователността и цялостта на дискусията, естествено.

# 2 046
Представете си потребител, който е заменил с точка десетте си поста от последните 24 часа.
Представете си потребител, който е заменил с точка всичките си постове от последните две години например.
Представете си двеста такива потребителя.
Ще Ви бъде ли приятно да четете подобна "дискусия"?

# 2 047
Не, няма да ми бъде приятно. Просто попитах. Можеше да ми се отговори по този начин още първия път.
Благодаря.

# 2 048
Извинявам се, вярвах, че Ви отговарям съвсем точно и ясно.

# 2 049
Ако съм пропуснала нещо, пишете ми лс с линк към поста, който Ви притеснява.

Към авторката, ако има желание.

profi_1, благодаря, бях пропуснала.

Иренка, бихте ли редактирала Вашия пост?
Много благодаря за направените промени. Бях се сетила за това, но нямах възможност да пиша. За момента не виждам друго.

# 2 050
  • след Околовръстното
Ако съм пропуснала нещо, пишете ми лс с линк към поста, който Ви притеснява.

Към авторката, ако има желание.

profi_1, благодаря, бях пропуснала.

Иренка, бихте ли редактирала Вашия пост?
Много благодаря за направените промени. Бях се сетила за това, но нямах възможност да пиша. За момента не виждам друго.

Аз все още виждам.

# 2 051
  • Sofia
   Защо не мога да дам отговор в тази тема? newsm78

# 2 052
  • Испания
  Защо не мога да дам отговор в тази тема? newsm78

В този подфорум пишат само авторите на теми.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170304.msg3354571#msg3354571

# 2 053
  • Sofia
   Мерси, но не разбрах съвсем. Т.е. трябва първо да съм започнала поне една нова тема, за да имам право да участвам в другите теми от раздела, или как?

EDIT: Ахам, ясно, след като прочетох правилата, мисля, че разбрах, но нали темата, която съм посочила, е дискусионна? Явно авторката ѝ очаква включване и от другите потребители...

# 2 054
  • Испания
   Мерси, но не разбрах съвсем. Т.е. трябва първо да съм започнала поне една нова тема, за да имам право да участвам в другите теми от раздела, или как?

Не. Авторът на темата само може да пише в темата, която е започнал. Друг не може да пише в нея.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170304.msg3354571#msg3354571

Общи условия

Активация на акаунт