Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 205
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 640
И на мен ми се е случвало, но само през мобилната версия. Rolling Eyes

# 2 641
Ако някой дебне някой в бг мама тук , сега и неведнъж , следва ли то този някой/Аз - Меня- MY Moi/  да потърси правда пък поне било веднъж .
 Ако ме нападат лошо и обиждат зле, аз вина каква ли имам , я кажете ми добре.
 Нарушавам правила - да кажете ми кои .
 Не заливам с помия и не нижа думи зли.
 Хайде казвам Ви мерси  Laughing

# 2 642
Ако двама различни потребители са регистрирани от различно ip, може ли единият да пише от ip на другият, ако в момента му е невъзможно да е на собственото си ip, или би следвал бан?

# 2 643
Ако аз си направя три профила от три различни IP, как ще разберете , че съм аз . Може да се постарая и в стила на писане .
  Няма да го направя ,ама що пък други да не го Grinning

# 2 644
Не е там работата. Надявам се на отговор от модератор или администратор.

# 2 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако двама различни потребители са регистрирани от различно ip, може ли единият да пише от ip на другият, ако в момента му е невъзможно да е на собственото си ip, или би следвал бан?
Съфорумка е писала от моя компютър, като ми е била на гости, бан не е имало.

# 2 646
За моето ме интересува  - може ли да си направя няколко профила от различни адреси и готово .

# 2 647
Предполагам, че ако не бе в стихотворна форма запитването Ви, щеше да е по-ясно.
Доколкото знам вчера сте се възпротивила да се премахват мнения, които не отговарят на правилата, но са язвителни към Вас. В тази връзка не разбирам публикацията Ви тук.
Така или иначе, ако смятате, че някой е нарушил правилата, може да сигнализирате чрез функцията Информирай модератор и мнението ще бъде проверено (не виждам нито един такъв сигнал от Вас).
Ако не желаете да получавате лични съобщения от даден потребител, то имате възможност да блокирате получаването на такива.

Няма ограничение на IP адресите. Във форума има доста потребители, които са членове на едно семейство/домакинство и са с един IP адрес.
Забранено е да се ползва повече от един профил от един и същ потребител.

# 2 648
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А това не се ли разбира точно по IP адресите?

# 2 649
Не само.

# 2 650
А това не се ли разбира точно по IP адресите?
Как точно установяват админи и модератори това .
   Имам въпрос - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=920004.msg33152903#new  - защо тук - профилите на двама мъже са в различен цвят . На единият е в розово , на другият в сиво  newsm78
Мислех си , че в розово е женски профил , в сиво за мъжки .
Или  newsm78

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 00:41 от Анонимен

# 2 651
На кой мъжки профил виждате аватар по подразбиране в розов цвят? На посочената страница виждам розов стандартен аватар само на женски профили.

# 2 652
  • Sofia
   Сега погледнах и наистина и аз виждам аватара на sandokanchev в розово. Peace Друг е въпросът, че си нямах идея, че цветовете значат нещо подобно.

# 2 653
На sandokanchev аватарът е в prikachi, който не работи от няколко дни.
Тъй като браузерът не може да зареди зададения аватар, то се зарежда този, който е по подразбиране.

Премахнах зададения адрес на аватар от prikachi и сега вече си се зарежда сив.

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 03:14 от Mamma

# 2 654
Искам си тигъраааа. Не знам кой и къде го вижда розов, но на мен си ми харесваше. smile3511

Общи условия

Активация на акаунт