Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 983 805
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 510
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 1021 Disk full (/var/tmp/#sql_1f5f_2.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")' in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php:466 Stack trace: #0 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(466): PDOStatement->execute(Array) #1 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php(243): DBHStatement->execute(Array) #2 /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/Groups.class.php(1127): DBH_BASE::fetchAll(' SELECT \n ...', Array) #3 /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Display.php(1273): Vis_Groups->getRecommendedGroups(4, Array, Array, '158877') #4 [internal function]: Display() #5 /var/www/bg-mamma/public_html/index.php(176): call_user_func('Display') #6 {main} thrown in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 466

Също й - Грешка в базата данни.

# 3 511
  • София
Моля, опитайте отново. Ако тази грешка възникне отново, уведомете администраторите.

Уведомявам.

# 3 512
Има регистриран технически проблем.
Предприети са действия по отстраняването му.

# 3 513
преместете ги тези бебеправещи от форум "Правила"
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=956068.new#new

# 3 514
  • София
Здравейте, ако си замразя акаунта, ще имам ли право някога си да пиша отново от него?

# 3 515
  • Sofia
Да.
И двете процедури се осъществяват след изрично заявяване на желанието Ви с мейл или лично съобщение към мен или  модератор.

# 3 516
  • София
Да.
И двете процедури се осъществяват след изрично заявяване на желанието Ви с мейл или лично съобщение към мен или  модератор.
Благодаря

# 3 517
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=423946
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=500688

Хората,стоящи зад тези 2 профила твърдят,че в темите "До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 6 " и "До момичетата в Бургас - информация за гинеколог - 7 " съм обидила д-р Недялков.
Стана ми странно,че го защитават толкова и влязох да видя предишните им публикации.Оказа се,че в почти всички техни публикации,те възхваляват въпросния лекар.Като от един от профилите първо пишат,че преди дни са отишли при този лекар(2013г),1 година по-късно жената вече е родила 2 деца при него и го посещава от 5 години.Искат от мен да се извиня на лекаря,понеже съм била настроила и други жени,а аз влязох за да търся подходящ лекар за 2-ро мнение.

# 3 518
  • Sofia
Разчистени са последните публикации в темата.

# 3 519
Благодаря  Simple Smile

# 3 520
  • Пловдив
Искам да повдигна въпроса за заключването на теми. Идва някой, пуска тема, тъкмо стане най-интересно и хоп "Заключено по молба на автора". Това обикновено се случва, когато автора не получава каквото е очаквал, а е критикуван. Изглежда не е важно, че други искаме да коментираме по дадения въпрос или по някой леко страничен. Има ли някакъв начин това да спре? Не съм съгласна със заключването на всяка тема по молба на автора, мисля че мнението на тези, които пишат в нея е също от значение. Или поне по-активните.

# 3 521
Искам да повдигна въпроса за заключването на теми. Идва някой, пуска тема, тъкмо стане най-интересно и хоп "Заключено по молба на автора". Това обикновено се случва, когато автора не получава каквото е очаквал, а е критикуван. Изглежда не е важно, че други искаме да коментираме по дадения въпрос или по някой леко страничен. Има ли някакъв начин това да спре? Не съм съгласна със заключването на всяка тема по молба на автора, мисля че мнението на тези, които пишат в нея е също от значение. Или поне по-активните.

Peace Присъединявам се към това мнение. Поставените казуси в повечето случаи се обсъждат не като конкретни случки, а като принципни положения, които могат да се случат на всеки. Според мен е важно един проблем да се разгледа от всички страни, теми с постове от сорта "Само така, миличка, права си, подкрепям те напълно!" не ползват никого.
Ползата идва от различния опит, различните гледни точки и разнообразните аргументи.

Проблемът според мен е в самите автори, които не могат ясно и точно да си формулират и проблема, и въпросите, започват с една история, а после започват на час по лъжичка да я допълват, доукрасяват, редактират... Ако темите се задаваха смислено и грамотно, с ясно изложение и конкретни въпроси, нямаше да е така...

# 3 522
  • Пловдив
Проблемът според мен е в самите автори, които не могат ясно и точно да си формулират и проблема, и въпросите, започват с една история, а после започват на час по лъжичка да я допълват, доукрасяват, редактират... Ако темите се задаваха смислено и грамотно, с ясно изложение и конкретни въпроси, нямаше да е така...
Не съм съгласна с теб Simple Smile При много от тях проблема даже да не е добре формулиран в първия пост, в течение на темата, с допълването на информацията и задаването на въпроси, става ясен. Но много от участниците принципно не са съгласни с автора и съответно критикуват. И от това произлиза според мен желанието на автора да се заключи темата. Защото не среща очаквана подкрепа.

# 3 523
  • Куциндрел
Присъединявам се към Янтра. Ако в темата няма обиди и е интересна на доста списващи в нея, защо тя се заключва?

# 3 524
Предвид факта, че темата се пуска поради необходимост на автора от съвет по конкретен въпрос, намирам за нормално да се заключва по негово желание. Защото е факт, че повечето редовно списващи просто ползват такива теми, за да побъбрят и поразсъждават. Вярно, по зададения въпрос, но след определен момент и по няколко странични, което в доста случаи се превръща в свободно съчинение по произволни мотиви от първи пост. В крайна сметка, темата е тема по проблем, а не "Размисли за..." Според мен потребностите на потърсилия помощ са с по-висок приоритет от потребностите на пишещите (в това число и аз) да се изкажат и думите им да останат за поколенията. Прогнозата, че това ощетява потенциални бъдещи четящи, е доста спорна.

Общи условия

Активация на акаунт