Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 665
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 810
В лога на съобщенията за грешки, генерирани от сайта, асоциирани с Вашия профил не виждам грешка, която може да е такава. Моля, ако се появи пак подобна грешка, опитайте да смените кодирането на страницата, така че надписът да е четлив, а не само с въпросителни, за да можем да разберем каква е причината. Благодаря!

# 3 811
# 3 812
# 3 813
  • Sofia
Благодаря!

# 3 814
Здравейте, искам да изкажа недоволството и разочароваността ми към вашия сайт. Мислех, че е публичен и всеки в тази държава, има право да напише мнението си. Как е възможно, от милиони коментари, точно и единствено моят да бъде изтрит, при условие, че не съдържа никакви обидни или нецензурни думи. Долавям доза дискриминация, спрямо моята личност. Бих искала, да бъда информирана, защо са изтрити коментарите ми от "Черен списък на стоматолозите", които публикувах на 10.02.2017, от името на Sofiasofia, по повод поразиите които нанесе в устата ми д-р Димо Димов-Редута дент.

# 3 815
  • Sofia
Преди всичко, препоръчваме да се запознаете с правилата на форума и да прочетете поне темите в които мултиплицирате мнението си.
То Е за определен стоматолог и възмущението Ви от него.
Тема Е за "Черен списък на стоматолозите", където сте публикували. Само, че сте я мултиплицирали и на места, където е абсолютно не на място:  "Някой знае ли какво е базална имплантология?", "Металокерамични коронки- добър зъболекар и зъботехник. Къде и колко?". След поредното копиране, действията Ви се приемат за нарочен флуд и публикацията Ви е премахната от всички места.

Същите действия са предприети и спямо последната Ви публикация в "Черен списък на стоматолозите", където твърдите, че определен стоматолог е админ във форума или админът, изтрил флуда, е стоматолог.

Форумът е място за изказване на мнения, не за разчистване на сметки.
Видно е, че когато се е касаело за положителните мнения за друг стоматолог преди няколко месеца, сте се ориентирали без да нарушавате правилата ни.

Санкцията е предупредителна и не сме отнемали възможността да изказвате мнението си "от името на Sofiasofia", акаунтът с който публикувате и в момента.

# 3 816
привет, от няколко седмици мобилната версия на бг мама работи зле - зарежда една страница, зарежда втора, по-нататък вече не зарежда. За да отговоря в тема, ми трябват поне 2-3 зареждания, докато отида, прочета писаното преди мен и т.н. Не видях подобни оплаквания от други потребители. От компютъра нямам проблем, на телефона с други сайтове също нямам проблем.

# 3 817
Здравейте ,понеже постът ми беше изтрит,и бях обвинена в реклама, бихте ли ми разяснили по какъв начин мога да се защитя.След като съм обвинена трябва да мога да защитя позицията си.За сега видях само едностранен акт от администратор.Какви са моите права в този форум?

# 3 818
Имате изтрит пост от модератор и писмено предупреждение да спазвате правилата на форума. Тук можете да си ги припомните, защото при регистрацията си вече сте се съгласила с тях.
Да, форумът е за обмяна на опит, но натрапчивото препоръчване на едни и същи две марки козметика ме кара да мисля, че Вашите препоръки не отговарят на правилата на форума. За сега обаче не съм ограничила профила Ви, давайки Ви възможност да докажете обратното.

# 3 819
Ама пак ли вие, над вас да не е само господ?

# 3 820
Смешно и жалко.Сега разбирам коментарите по адрес на сайта.Правилно е било решението ми само да чета в продължение на 18 години.Бъдете здрави няма да ви притеснявам повече!

# 3 821
Написах Ви, че аз не съм администратор и Ви посочих как да разберете правата си, за които питахте в първия си пост.

# 3 822
18 години  newsm78 Joy Joy

# 3 823
  • София
Когато предишна анкета в една и съща тема има зададен времеви интервал, има ли възможност при редактиране на анкетата и трансформирането и в нова, по някакъв начин да се премахне това, защото ми излиза, че анкетата вече е приключила и не може да се промени?

Става въпрос за тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=965435.165

# 3 824
Направих анкетата без времево ограничение.
Ако желаете да промените друго в анкетата, пишете ми лс.

Общи условия

Активация на акаунт