Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 976 979
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Телиш/Плевен
Да, това е видно за всички. Но доколкото разбирам аз въпроса, става дума дали когато нечий пост е харесан, това се разбира от самия потребител и дали останалите разбират кой е харесал дадено мнение. Защото съм виждала постове и с по пет сърчица, но по никакъв начин не мога да разбера кои са тези петима, които харесват този пост. Вероятно и с новата функция няма да излизат имената на всички потребители, оценили мнението с „полезно“, но поне самият автор на поста ще разбира. Peace

# 3 901
важното е че виждаш че е. аз досега ни едно сърце не съм видял, затова за мен е все едно не съществува тая функция. и всъщност 1 сърце колко лайка включва? Simple Smile

# 3 902
  • Телиш/Плевен
важното е че виждаш че е. аз досега ни едно сърце не съм видял, затова за мен е все едно не съществува тая функция. и всъщност 1 сърце колко лайка включва? Simple Smile
Е, един, нали това е идеята. Grinning Един човек харесал - едно сърчице.
Виждаш, само ако следиш постовете. Аз понякога чета и стари теми и едва тогава виждам, че е харесано мое (или нечие друго) мнение.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 12:22 от Лале в дъжда

# 3 903
ааааа, ама аз не виждам на други хора сърцата?
е ако събереш 1000 лайка къде ше се съберат?

# 3 904
  • Телиш/Плевен
ааааа, ама аз не виждам на други хора сърцата?
е ако събереш 1000 лайка къде ше се съберат?
Май не разбра къде да гледаш.
Ето:
Скрит текст:

# 3 905
# 3 906

Аз, дано не ставам досадна, мисля, че го предлагах, но не съм много сигурна newsm78 - руски форум е, там има опция да благодариш, като не излиза в нов пост, а най-долу в съобщението, нещо като това със сърчицата, но се вижда ника на благодарилия, пък и не се пишат отделни постинги, ако само искаш да напишеш" благодаря", харесването се подразбира. Peace

# 3 907
В новата версия на форума има възможност да се оцени дадено мнение като полезно. Потребителят ще получава известие и ще вижда имената на хората, които са оценили мнението му като полезно.

# 3 908
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Само че никой от останалите четящи темата потребители няма да е наясно.
Според мен в този вид това са напълно безсмислени функции. Виж, ако е като показаното от labrex на снимката, има някакъв смисъл.  Peace

# 3 909
  • Sofia
В новата версия на форума има възможност да се оцени дадено мнение като полезно. Потребителят ще получава известие и ще вижда имената на хората, които са оценили мнението му като полезно.
   Само потребителят, получил оценка на мнението си, ще вижда кои хора са го оценили като полезно, но не и останалите съфорумци, така ли?

Според мен в този вид това са напълно безсмислени функции. Виж, ако е като показаното от labrex на снимката, има някакъв смисъл.  Peace
   Абсолютно. Peace

# 3 910
  • Телиш/Плевен
На мен много ми допада идеята на labrex, само че не знам дали е приложима, след като вече са разработили функцията.

Да попитам нещо, което е във връзка с това предложение и с един пост на Damarcus от вчера. Удачно ли ще е да се създаде отделна тема за такива идеи и предложения? Мисля, че ще е по-добре да са в отделна тема и повече потребители да изкажат мнение. Сега не е съвсем подходящ момент, но може би след пускането на новата версия?

# 3 911
  • Sofia
Идеите и предложенията си и сега може да изпращате до екипа на e-mail: beta@bg-mamma.com
Ще им бъде обърнато внимание.

# 3 912
Само че никой от останалите четящи темата потребители няма да е наясно.
Предвидено е доразвиването на функционалността, така че и останалите потребители да могат да видят кои са оценили мнението като полезно. В допълнение в публикациите на всеки потребител ще могат да се виждат полезните му мнения, заедно с хората, които са дали тази оценка.

Моля обаче да върнем тази тема към основната и функция. За всякакви въпроси и предложения, свързани с бъдещи и желани функционалности, моля, пишете до екипа на написания горе от Tatti имейл адрес.

# 3 913
Здравейте!
Преинсталирах си телефона и загубих всички пароли включително и тази тук. Регистрирах временен профил, за да мога да Ви изпратя това съобщение. Направих опити да ми се изпрати паролата по имейл- пише, че е изпратена, но нищо не получавам. Моля за Вашата помощ,  за да мога да си възстановя оригиналния ми профил.
Потребителското ми име е: даниела10 (amore) и имейла, на който е регистриран профил е: parola_d_onore@abv.bg
Благодаря Ви предварително!

Някой от администраторите може ли да обърне внимание на въпроса ми? Или къде да го задам?
Той изобщо вижда ли се във форума?!....
Благодаря!

# 3 914
Вижда се.

Общи условия

Активация на акаунт