Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 665
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 065
В рамките на 20 минути, два пъти ми излиза това съобщение и трябва да рефрешна няколко пъти, за да ми зареди отново:
Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

# 4 066
Fatal error: Call to a member function setAttribute() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/vis/classes/RecommendedGroups.class.php on line 38

Като кликна на "нови отговори" или "следени теми". Пуска ме да се връщам с back. Отворих тази тема през линк от Гугъл.

# 4 067
  • Euskal Herria
И при мен се получи същото. И рефреш, и затварях и наново отварях сайта. Сега вече си зареди нормално. Беше за кратко.

П.П. Докато пишех отговора и дадох "Публикувай", отново стана същото. При опит да редактирам поста си излезе съобщение "Грешка. Темата, която търсите, не съществува".

# 4 068
  • Sofia
Съжалявам. Наложи се рестарт на сървър.

# 4 069
  • Другата България
Като отворя тема, която следя и има нови отговори по нея ми дава най-горното мнение, не ме връща на последното прочетено, прави го след известен период от време ако почакам. При мен ли е проблема или има и при други такова нещо?
П.П. Май се оправи.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:51 от Merri_An

# 4 070
Прави го и при мен, но на мобилната версия

# 4 071
А има ли ново мнение когато прочетете? Защото това се случва обикновенно когато някой е писал, но си изтрие поста преди да отворите.

# 4 072
  • Испания
Здравейте!

От двайсетина минути е кошмар отварянето на тема от форума.

Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /var/www/bg-mamma/public_html/Sources/Load.php on line 2895

# 4 073
Подобно и при мен, сесията изтича, докато опитам да публикувам отговор, а анкетата за храните досега ме покани за участие вече два пъти.

# 4 074
  • Варна
И при мен имаше проблем с връзката за около 15 минути.
Еднократно, преди малко ми изписа : Графичният шаблон 'main_above' не може да бъде зареден.
В момента всичко е наред!

# 4 075
Благодаря за сигнала. Имаше технически проблем, който беше бързо отстранен.

# 4 076
От половин час ме изхвърля и ми дава, че сървърът е претоварен.

This site can’t be reached

www.bg-mamma.com took too long to respond.
Search Google for mamma
ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

# 4 077
  • На южния бряг
Пробвах през различни браузери, но от телефона не мога да си вляза в профила, дори и да мина на пълна версия пак не мога да си вляза в профила. Защо?

# 4 078
  • Варна
Мамма и татти, искам да попитам, възможно ли е темата за пазаруване от Амазон да стане месечна? Долу-горе за 10-тина дни изписваме 50 стр. и бройката на темите се увеличава доста бързо.

# 4 079
Може, но указвайте датите в заглавията на следващите теми.
Текущото заглавие ще редактирам: "Пазаруване от Amazon - тема №67 /01.05 - 31.05/"

Общи условия

Активация на акаунт