Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 977 396
  • 19 781
  •   3
Отговори
# 4 125
  • Оптимист по принуда
Илайза, много ти благодаря  Hug

# 4 126
Според т.8 от Правилата на форума: "8. Забранено е публикуването ....теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи." Темата "Ваксини- тема само за вредата от тях"( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=978207.new#new) не противоречи ли на тези правила? Подклаждането на масова паника срешу ваксините, особено в ситуцията с епидемия от морбили, в съответствие с правилата ли е?

# 4 127
С течение на годините сме се постарали да ограничим коментарите по този въпрос само в тази тема.
Доколкото тази тема се разисква и в медии, телевизионни предавания и т.н. и не е забранена от закона, то нямаме основания да налагаме тотално ограничение на дискусията.
Позицията ни по отношение на ваксините винаги е била ясна и категорична и показвана както с публикуваните статии, така и с премахването на всякакви теми и публикации, които са в противовес със закона и от типа "търся лекар, който да излъже, че е поставил ваксини" (само в последните дни са премахнати няколко такива).

# 4 128
Разбирам. Благодаря за отговора.

# 4 129
  • Ямбол
... от типа "търся лекар, който да излъже, че е поставил ваксини" (само в последните дни са премахнати няколко такива).
Последното мнение в тази нова тема е точно такова - търси си лекар, който да пише, че ваксините са сложени, а в действителност няма такова намерение.

# 4 130
... от типа "търся лекар, който да излъже, че е поставил ваксини" (само в последните дни са премахнати няколко такива).
Последното мнение в тази нова тема е точно такова - търси си лекар, който да пише, че ваксините са сложени, а в действителност няма такова намерение.
Ще се радвам на всякаква полезна информация по въпроса (може и на лично съобщение), независимо дали става дума за кадърен педиатър, който ще пише ваксината като сложена или просто ще приеме решението ни с разбиране, без надсмешка и отказ да сме му пациенти (както каза въпросната ни настояща педиатърка).

# 4 131
Моля, когато забележите такава публикация, да информирате модераторите, така че веднага да се вземат необходимите мерки. Благодаря!

# 4 132
Имам ли право в  тема да дам линк към друга тема.За да може повече майки да я видят?

# 4 133
Зависи за каква тема и информация става въпрос. Ако информацията е търсена - зададен е въпрос и темата, към която се дава линк, отговаря на въпроса - да. За благотворителни акции и инициативи - също да.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 00:06 от Mamma

# 4 134
Благодаря

# 4 135
От няколко дни сайта ми забива постоянно и изписва, че има проблем със свързването, същото се получава и при мобилната версия, след няколко рефреша се възстановява връзката.
Не знам дали проблема е само при мен. Peace
Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 4 136
Здравейте, интересува ме какво да направя за се изтрие моя тема. Пуснах молба в такава група, но видях, че предишни теми с молби там от преди месеци не са изтрити все още.

# 4 137
Теми не се изтриват, заключват се по молба на автора, което и направих с Вашата тема.
В правилата на форума в записано:

Цитат
Не се трият стари публикации по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

Ако прецените, че във Ваш пост се съдържа лична информация /име, егн, местожителство, имейл адрес и т. н./, изпратете линк към него на лично съобщение до модератор или администратор или използвайте функция "информирай модератор" към конкретния пост, описвайки мотивите си. Постът ще бъде итрит или редактиран по преценка на модератор/администратор.

# 4 138
От няколко дни сайта ми забива постоянно и изписва, че има проблем със свързването, същото се получава и при мобилната версия, след няколко рефреша се възстановява връзката.
Не знам дали проблема е само при мен. Peace
Connection Problems

Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

И при мен беше така по едно време.
Оправи се.
Може да е от оператора. Към Теленор съм аз.

# 4 139
И при мен се оправи засега, към Виваком съм.

Общи условия

Активация на акаунт