Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 541
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 215
  • Sofia
Не, извинявам се. Не можете да вградите изображение от дропбокса.
Вече са забранили вграждането на изображения, съхранени при тях.

# 4 216
Как мога да истрия или бихтели ми истрили всички публикаци и коментари .

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 08:23 от askoani_32

# 4 217
  • Sofia
Публикациите на всеки потребител не съществуват сами за себе си. Те са във връзки с други публикации, отговаряно им е, цитирани са и т.н. В правилата изрично е записано, че не се премахват. Въпреки това ако визирате конкретна публикация, моля укажете ми я с директен линк на лично съобщение. Ако не нарушава общата логика на темата и имате причина за премахването и, това ще бъде направено.

# 4 218
Доколко е уместно темата против ваксините да бъде използвана като параван за размяна на подобна информация?
....
Темата е едно чудесно прикритие на възможността да се пусне подобно запитване и дори след като запитването бъде изтрито, да тече обмен на информация на лични.

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 11:06 от Анонимен

# 4 219
  • Sofia
Подобни публикации се  докладват и премахват.

# 4 220
Подобни публикации се  докладват и премахват.
Точно така, което не пречи темата да се използва като пощенска кутия. Дава се заявка с подобно съобщение и, дори съобщението да бъде изтрито, започва размяна на информация на лични. Относно този аспект на темата беше моето питане- доколко е уместна функцията ѝ на пощенска кутия за обмяна на информация как да бъдат извършени незаконни действия.

# 4 221
  • Sofia
Ролята на темата е съвсем друга и сме го дефинирали нееднократно.
Колкото до опитите за ползването и по некоректен начин, то същото би могло да се случи и на ЛС, мейл или друг комуникационен канал.

# 4 222
Здравейте, опитвам се да публикувам една статия, в която няма реклама на фирма, няма оставени контакти, няма абсолютно нищо. Става въпрос за това, че в днешно време майките изпитват трудност да намерят работа. Защо не допускате темата?

# 4 223
Такъв тип обяви не са допустими във форума. Моля, припомнете си правилата.

пп в единия пост имаше и онова, което твърдите, че не сте публикувал - име на фирма и координати

# 4 224
Да в първия пост имаше, след това прочетох правилата и никъде не оставих координати, нито имаше име на фирма, нито правех реклама, просто отварям тема, която има доста голям интерес и ако някой иска може да ми пише на лично или в коментар.

# 4 225
  • Sofia
Тук не е място за обяви за набиране сътрудници и реклама на дейността Ви.
На ЛС съм Ви пратил адрес, ако имате интерес към рекламните формати предлагани във форума.

# 4 226
  • София
Струва ми се, че има проблем с пост №4 в тази тема – http://beta.bg-mamma.com/index.php?topic=979839

# 4 227
Съжалявам, изтрих го през бета версията, а модерацията все още трябва да се осъществява в текущата. Ще изчезне скоро.

# 4 228
  • София
А, ясно, това обяснява разликата в броя отговори Simple Smile

# 4 229
  • София
В момента всяка тема с нови отговори ми излиза по следния начин:
error нови

Общи условия

Активация на акаунт