Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 632
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 4 245
  • Sofia
Да. Редактирането се причислява към новите мнения.

# 4 246
  • BG
Привет!

Мога ли да пусна тема "За какво ме разприятелиха във Фейсбук" и ако да - в кой раздел?
Искам да коментираме темите, публикации по които в социалната мрежа водят до сериозен разрив в отношенията между дългогодишни приятели. Случва ми се вече няколко пъти и съм меко казано изненадана от този феномен.

Благодаря!  Peace

# 4 247
  • Sofia
   Според мен – в "Клюкарник"-а. Simple Smile

# 4 248
  • BG
   Според мен – в "Клюкарник"-а. Simple Smile

И според мен, но все пак искам да получа разрешение, защото подозирам, че подобна тема може да е в разрез с правилата на форума.

# 4 249
"Клюкарник" е най-подходящият подфорум. Публикувайте темата, която Ви интересува.

# 4 250
  • BG
"Клюкарник" е най-подходящият подфорум. Публикувайте темата, която Ви интересува.

Благодаря!  Peace

# 4 251
В края на миналия месец участвах в една от игрите на Лего. Спечелих. В имейла, който трябваше да потвърдя данните си написах, че до 11.06 ще отсъствам и няма да има кой да приеме пратката.
Може би избързвам с това, но никой от Лего не се е свързал с мен до този момент, получих имейл само от екипа на форума.
Каква е практиката за получаването на наградите, да търся ли връзка с Лего? Или да забравя. Simple Smile

# 4 252
  • София
Мохини, здравейте

Кампанията на LEGO бе на няколко етапа и разпращането на наградите е стартирало след приключване и на последния етап. Чухме се с организаторите и ни увериха, че тази седмица трбява да получите пратката.
Ако до 19.06.17 г. конструктурът не е вече при Вас, моля пишете ни отново, за да проверим на какво се дължи забавянето.

# 4 253
Здравейте! Имам профил от дълги години тук. Днес реших да сменя екранното си име и адреса на електронната поща. Системата ми дава, че е изпратила линк за активация в новата поща, но такъв липсва. Съответно нито мога да си вляза в профила, нито мога да пиша във форума. Затова си направих нова регистрация само за да попитам какво да направя в случая?

# 4 254
Здравейте! Имам профил от дълги години тук. Днес реших да сменя екранното си име и адреса на електронната поща. Системата ми дава, че е изпратила линк за активация в новата поща, но такъв липсва. Съответно нито мога да си вляза в профила, нито мога да пиша във форума. Затова си направих нова регистрация само за да попитам какво да направя в случая?
Виж да не е в папката ''спам''

# 4 255
Адри́, благодаря за обратна връзка!
Спокоен и усмихнат ден!

# 4 256
s_Stillness, напишете ми лично съобщение с линк към стария Ви профил.

# 4 257
Благодаря, yess, там беше! Аз прегледах всички останали папки без спам. Сега ще изтрия този профил. Simple Smile
bubanka, разбрах къде е проблема, аз съм недогледала.  Hug

# 4 258
  • София
Защо в този форум няма опция за блокиране на даден потребител?

# 4 259
  • Sofia
Защо в този форум няма опция за блокиране на даден потребител?

Ако правилно разбирам какво визираш под "блокиране", то отговорът е – защото няма логика да има такава опция. Simple Smile Аз, всъщност, не се сещам за форум, в който това е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт