Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 415
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 4 725
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много благодаря Тати Hug

# 4 726
  • София
Питам отново. Пуснала съм обява за работа във вашия сайт, може ли сама да си изтрия обявата или не?

# 4 727
  • София
Да разбирам ли, че не ми се предоставя възможност сама да изтрия обявата си?

Ами, много ясно, че не може всеки да трие постовете си, когато му скимне. Peace
Извинявайте Вие модератор ли сте? Искам официален отговор от упълномощено лице, доколкото знам тази тема е за това!
Второ, всеки може да си трие постовете, мога да ви обясня как става.
Такъв има отдавна, просто трябва да се прочете.
Скрит текст:
РАНГОВЕ

При разглеждане на теми, до името на автора на дадено мнение, е указан рангът му в дадената група на база броя мнения, които има публикувани в конкретната група.
При преглед на профила, под името, е изписан глобалният ранг, който е на база мненията в целия сайт.
Наименованията на ранговете са еднакви както за ранга в група, така и за глобалния ранг.

Не може директно да промените ранга си, който се показва до името ви в темите и в профила ви.
Различните рангове се използват, за да индикират броя мнения, които е публикувал потребителят, както и да отличат специални потребители, например модератори, администратори, редактори, лекари, рекламодатели, партньори и др.

Моля не злоупотребявайте с форумите, като пускате излишни мнения, само за да повишите ранга си. Лесно е за модераторите и администраторите да изтрият ненужните мнения и да ви върнат обратно в началото, а при повторен опит за трупане на брой мнения може да бъде ограничена възможността да публикувате.

Рангове според броя на мненията, лимит на личните съобщения

Преминаването на по-горен ранг става автоматично при достигане на определения брой мнения.

Регистриран -  0 мнения - има право на 50 лични съобщения

Новак - над 1 мнение - има право на 100 лични съобщения

Ентусиаст - над 50 мнения - има право на 2000 лични съобщения

Потребител - над 500 мнения - без ограничение на личните съобщения

Редовен потребител - над 2000 мнения - без ограничение на личните съобщения

Пристрастен - над 4500 мнения - без ограничение на личните съобщения

Почетен член - над 8000 мнения - без ограничение на личните съобщения

Ветеран - над 12000 мнения - без ограничение на личните съобщения

Потребител, който превиши лимита от входящи лични съобщения, не може да получава повече ЛС докато не изтрие част от старите.
При опит да се изпрати ЛС на потребител, който е надвишил лимита си, на изпращача се изписва съобщение за грешка от вида "Съобщението не може да бъде изпратено поради превишаване на лимита".

Специални рангове

Не се променят според броя на мненията и не се "присъждат" автоматично.

Администратор

Модератор

Джедай
(Принадлежи към модераторската група. Има модераторски права както във форума, в който е модератор, така и в общите форуми)

Падуан
(Принадлежи към модераторската група. Има модераторски права само във форума, в който е модератор)

Владетел на силата
Джедай, който вече няма възможност активно да модерира във форумите. Има малко повече права от редовите потребители - може да премества и заключва теми.

BG-Mamma Team Member - член на екипа на BG-Mamma (част от административния екип на сайта, технически лица - дизайнери, програмисти, системни администратори и т.н. - не се намесват в модерацията)

Редактор - член на редакторския екип на BG-Mamma

BG-Mamma Advertising - акаунт, от който се публикуват платени материали и съобщения

Доктор - реална личност, с медицинско образование и специалност

La Leche лидер-консултант за кърмене

La Leche помощник за кърмене

BG-Mamma партньор

BG-Mamma рекламодател

Замразен акаунт - замразена регистрация, има достъп до личните си съобщения, но не може да изпраща ЛС и да публикува в сайта

Отказал се - потребители, пожелали прекратяване активността на акаунта им

ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

Във всички групи публикуването на теми и мнения е разрешено за регистрирани потребители, членове на съответната група.

В групите за обяви има допълнителни ограничения и теми в тях не могат да публикуват потребители с по-малко от 50 мнения.
Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че мнението не е прочетено от друг потребител и след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

Редакцията и триенето на стари съобщения не се толерира, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина, нарушава се целостта на темата, логиката и смисълът на диалога.

При желание на потребител да бъде деактивиран профила му, НЕ се изтриват направените през този профил публикации.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият отделни (до десетина) публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

# 4 728
Отдавна получи "официален отговор от упълномощено лице" - да пишеш на модератор. Във профила си "Публикации" - "Стартирани теми" ще си откриеш обявите, сложи в съобщението връзка към тях, за да знае какво точно искаш да бъде изтрито. Обявата е "публикация", няколко поста по-нагоре ти цитираха правилата.

# 4 729
  • Sofia
Изтривам чата на тема цитати.
От заключена тема не може да се цитира.
За да може да се цитира, трябва да има възможност за отговор.
От останалите теми, след натискане на "цитат" в отворилия се прозорец за отговор се копира съдържанието и може да се постави в друг постинг за да води към съответното място.

# 4 730
  • София
Нещо форума май го е прихванал. Първо не ми дава да редактирам поста за прехвърляне в нова тема, после пък в новата тема изчезват постове. Какво аджиба става?

# 4 731
  • Sofia
Беше разместен.
Аз го оправих Simple Smile
Премахнах и репликите за това от новата тема.

# 4 732
  • София
Беше разместен.
Аз го оправих Simple Smile
Премахнах и репликите за това от новата тема.

А мерси тогава.

# 4 733
Може да се цитира от заключена тема. Мога да цитирам, който си искам коментар и да го постна тук като доказателство. А на бас!

# 4 734
  • София
Може да се цитира от заключена тема. Мога да цитирам, който си искам коментар и да го постна тук като доказателство. А на бас!

Предполагам, че тати е имал предвид, че не можеш да цитираш в самата заключена тема.

# 4 735
Голям инат си! Хайде на бас тогава. 😁 И аз мога да ти цитирам каквото си искам от заключена тема, ама не по начина, по който е от отключена(текуща).
Татти ни забърса и го каза по-горе, обачеее спор да има с надцакване!
Изтривам чата на тема цитати.

# 4 736
Ще отворим работа на Тати пак да ни трие, но и аз се присъединявам към "баса". Цитирай мнение от заключена тема, ако обичаш.

# 4 737
Ето какво се изписва при опит за цитат от заключена тема

Цитат
Грешка!
Темата е заключена. Нямате право да публикувате или редактирате мнения.
Обратно

# 4 738
  • София
Тук цитирам от заключена тема – http://www.bg-mamma.com/?topic=76041.msg35527089#msg35527089

# 4 739
Играчка е. В тага променям ръчно ника на потребителя, номера на темата, номера на съобщението и датата. Ако има по-лесен начин, не го знам.
А, мерси! Е това имах предвид, но не ми се занимаваше.

Общи условия

Активация на акаунт