Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 461
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 4 755
Това за полезните мнения и аз го писах като предложение в другата тема, но явно не искат да го вземат впредвид.
Взето е предвид и се предвижда разширение на функцията.

Радвам се, че ще бъде добавено, благодаря!

# 4 756
Тази функция Ви дава възможност да виждате кои Ваши мнения са оценени като полезни тук.

Благодаря Simple Smile Търсейки къде са мненията, които аз съм определила за полезни, попаднах на това, но то всъщност не ми е полезно.....

Silky_soft, тонът Ви е недопустим и много моля да се въздържате от подобен изказ тук и в други теми!

Да, Mamma, тонът ми не е приятен, но впечатлението ми от обсъждането в съответната тема за целта на бутон "Полезно", е да се отличат стойностните мнения, което логично води до извода, че всеки би могъл да види това, което е сметнал за полезно, а всъщост в момента имаме списък с предишните "харесвания". Което е дразнещо, предвид обещанията и надеждите за наистина нещо различно. Съжалявам.
Все пак продължавам да се надявам, че това което е полезно, ще може да се диференцира от всеки един от нас.

# 4 757
  • Вестерос
За мен би било полезно също да виждам мненията, които съм маркирала като полезни
Учудена съм, че няма такава опция, и се надявам да се добави. Не вярвам да е толкова сложно.
Да, като за мен не е важно кои мои са взети за полезни, а кои аз съм взела, за да си ги чета пак и пак.

# 4 758
  • ту тук, ту там
Да, като за мен не е важно кои мои са взети за полезни, а кои аз съм взела, за да си ги чета пак и пак.

Освен всичко друго, това е и начинът да се ограничи ползването на бутона като "like"! Защото всеки ще иска да си ползва списъка с полезни мнения по предназначение и повече "лайкове" само ще го затрудняват.  Така ще бъде принуден сам да ги отсява/ограничава! Peace

# 4 759
Защото всеки ще иска да си ползва списъка с полезни мнения по предназначение и повече "лайкове" само ще го затрудняват.  Така ще бъде принуден сам да ги отсява/ограничава! Peace
Аз освен готварски рецепти/книги/продукти не се сещам за какво друго бих ползвала подобен списък. И за тях няма да го ползвам, защото съответно записвам/отбелязвам в Goodreads/добавям към отметките. А има много полезни мнения из форума, които заслужават да бъдат маркирани, не ми е необходимо да ги чета втори път (за да могат да се видят от повече хора, ако наистина се промени в подобна насока функционалността).

# 4 760
  • Вестерос
Това си ти обаче, редица не считаме като теб!

# 4 761
  • София
Мда - всъщност това би било единственото полезно на бутона - |Полезно, ако може да виждаме мненията, които ние сме счели за Полезни.
Иначе другото не знам за какво ми е, лично изобщо не ме вълнува кой кое мое мнение е счел за полезно или не, споделила съм - от там-нататък всеки си решава вижда ли или не някаква полза, аз какво - да се тупам гордо в гърдите, че Сийка и Пенка са ме оценили като полезна.

# 4 762
Аз този бутон го ползвам като like Simple Smile

# 4 763
Мда - всъщност това би било единственото полезно на бутона - |Полезно, ако може да виждаме мненията, които ние сме счели за Полезни.
Иначе другото не знам за какво ми е, лично изобщо не ме вълнува кой кое мое мнение е счел за полезно или не, споделила съм - от там-нататък всеки си решава вижда ли или не някаква полза, аз какво - да се тупам гордо в гърдите, че Сийка и Пенка са ме оценили като полезна.
В другите форуми този бутон е за да не пишат коментар от сорта на "Благодаря". Всеки може да види кой е харесал коментара.
Например в темата "Въпроси всякакви" би имало най-голяма полза от възможността всеки да вижда кой е "харесал" коментара. Биха се спестили подобни коментари.
П.П. Не мога да си обясня защо хората пишат коментар от сорта на "Благодаря, Иванке! Записвам се да ви следя" или "Първа съм! Благодаря за новата тема" и това с цел да получават нови известия за нови коментари при условие, че има създаден бутон социално целта.

# 4 764
Записват се, защото преди време функцията за следене не работеше изобщо, избирателно или зле, и са си свикнали
Ужасно е, функцията следене работи вече добре, но...

# 4 765
  • ту тук, ту там
"Благодаря" и аз понякога намирам за нужно да кажа, ако някой ми е помогнал или отговорил (но не и "благодаря за темата"!)! Но "записвам се да ви следя" е просто отвратително, както и разните букетчета, целувки и скачащи и мигащи човечета с тази цел!

Затова или да променят функцията на "полезно" да е в полза на харесващия, или да го оставят в ролята му на "лайк", за да се спестят горните! Peace

# 4 766
  • Sofia
И аз смятам, че бутон, изпълняващ функцията на "Like", е от изключителна необходимост. Peace

# 4 767
Записват се, защото преди време функцията за следене не работеше изобщо, избирателно или зле, и са си свикнали
Ужасно е, функцията следене работи вече добре, но...
Кога преди време? В новата версия ли имаш предвид или някоя от предишните?

# 4 768
"Благодаря" и аз понякога намирам за нужно да кажа, ако някой ми е помогнал или отговорил (но не и "благодаря за темата"!)! Но "записвам се да ви следя" е просто отвратително, както и разните букетчета, целувки и скачащи и мигащи човечета с тази цел!

Затова или да променят функцията на "полезно" да е в полза на харесващия, или да го оставят в ролята му на "лайк", за да се спестят горните! Peace

+1 Peace

Още по-ужасно е само "запис". Crazy
Когато започнах да чета форума и не бях регистрирана още, се чудех какъв аджеба е този запис? Joy

# 4 769
В предишните версии имам предвид
Поне при мен при всички освен най-новата, следенето не беше особено ползвана функция, защото не работеше добре.

Общи условия

Активация на акаунт