Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 203
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 040
Темата ще бъде прегледана. Благодаря!
Функцията за информиране на модератор в мобилната версия е достъпна от трите точки в горната част на всяко мнение.

# 5 041
Темата ще бъде прегледана. Благодаря!
Функцията за информиране на модератор в мобилната версия е достъпна от трите точки в горната част на всяко мнение.

Благодаря Simple Smile.

# 5 042
  • ту тук, ту там
Напоследък често след начална страница ми се отварят страниците ето така:

Празен екран, в случай че не става ясно!
В мобилна версия.

Не знам как подбирате на кои постове да реагирате и отговаряте, но това продължава да се случва при мен!

# 5 043
  • Германия
Elleni, ако използваш ad-block, може да се дължи на това. Ако скролнеш надолу нормална ли е страницата? При мен на таблета изглежда по този начин - имам широка сива лента горе и долу на страницата, където обикновено са рекламите (имам инсталиран ad-block).

# 5 044
  • ту тук, ту там
Не, не ползвам ад-блок. Нямам нищо на страницата, сива е цялата! Рефрешвам готе от адрес бара от стрелката и не се оправя. Трябва да затворя таба и да вляза наново (имам изведен шорткът на екрана).

# 5 045
  • Испания
Имам много сериозен въпрос: когато някой потребител на форума си позволи да публикува лични данни на публична личност, само с изтриване на поста /след информиране на модератор/ ли се разминава?

# 5 046
  • Sofia
Ако не е системен рецидив, да.
Това не пречи ако сте засегнати, да си заведете съответните процедури срещу потребителката.

# 5 047
  • Испания
Ако не е системен рецидив, да.
Това не пречи ако сте засегнати, да си заведете съответните процедури срещу потребителката.

Благодаря за отговора.

# 5 048
  • ту тук, ту там
Татти, нещо по моя въпрос? Има ли причина да го неглижирате вече дни?

# 5 049
  • Sofia
Не смятам, че неглижираме каквото и да било.
Не можем да възпроизведем такъв проблем, а и не виждам други с подобно оплакване и на този етап няма отговор на въпроса Ви. Може да се дължи на проблеми с връзката, недозареждане от браузър, както и на десетки други причини. Изчистете кеша на браузъра.

# 5 050
  • ту тук, ту там
Бих била съгласна, ако не се случваше само с този сайт.
Както и да е, можеше да напишете това и по-рано, щом не желаете да оставяте усещането, че неглижирате определени запитвания и доклади за нередности.

# 5 051
Искам да попитам защо след като направих забележка без да използвам епитети и обиди на потребител който системно изказва негативни и хапливи мнения насочени не само към мен а и към други потребители ми беше изтрито мнението ? За кореспонденцията след това съм съгласна , но за конкретното мнение не. За да не спамя в темата , писах лично съобщение на тази потребителка , но тя продължи да спами публично и да ме обижда. Защо моето мнение бива изтрито след като още 4 души го бяха оценили като полезно , а срещу неините ежедневни хапливи коментари не се взимат мерки?

# 5 052
Подобна забележка, независимо, че е харесана от други потребители, също е спам.
Потребителката е предупредена на лс.

# 5 053
В поста ми имаше и поздравления към бременното момиче... Добре благодаря за отговора , надявам се да има ефект предупреждението ви , защото тук както е ясно има доста бременни момичета , хормоните ни бушуват и лично на мен потребител който постоянно да разпалва огъня ми е напълно излишен.

# 5 054
Здравейте, моля да се засили контролът над тази тема.
http://old.bg-mamma.com/?topic=978332.255

Тя съществува в угода на няколко души, които буквално изливат отрова. Никого не харесват, нищо не одобряват. Критикуват и обиждат, вкл. други потребители. Език - махленски. Типична хейтърска тема. Нагло потъпкване на правилата.
И това продължава дълго време, защо?

Общи условия

Активация на акаунт