Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 183
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 510
Не ми изпращате имейл за потвърждение вече 2ри ден!!!

# 511
  • Sofia
Явно вече имате достъп.
Има проблеми с някои пощи.
(особено зададени с www. отпред) Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 13:26 от Tatti

# 512
Поп-ъпът за ново лично съобщение ми изскача по няколко пъти след като съм прочела съобщението.
Вчера също се случваше.

# 513
  • ту тук, ту там
При мен е така от месеци. Докато не затворя браузъра, не изчезва. За мобилната говоря аз.

# 514
При мен е така от месеци. Докато не затворя браузъра, не изчезва. За мобилната говоря аз.
При мен на мобилната изчезна май в последно време.
Аз за нормалната версия на сайта говоря, забравих да спомена горе.

# 515
Поп-ъпът за ново лично съобщение ми изскача по няколко пъти след като съм прочела съобщението.
Вчера също се случваше.

И на мен.

# 516
  • София
Здравейте,

Съфорумка jasmin_veni не може да си влезне в профила, има наложена забрана някаква. Можете ли да проверите да нв би да е станала грешка.

Благодаря

# 517
Няма наложена персонална забрана jasmin_veni.
Хванала я е забрана, наложена на отворена мрежа заради спам от тези айпита.
Моля, нека jasmin_veni  пише на admin (at) bg-mamma.com

# 518
  • София
Няма наложена персонална забрана jasmin_veni.
Хванала я е забрана, наложена на отворена мрежа заради спам от тези айпита.
Моля, нека jasmin_veni  пише на admin (at) bg-mamma.com

Благодаря! Предадох информацията. Simple Smile

# 519
Здравейте, не знам дали точно за тук ми е темата, ако не е, нека бъде преместена, където е подходящо  пък да ме насочите към кого да се обърна.
Преди време ползвах по-активно форума, покрай бебетета. Последните 2 години практически не съм влизала. Оказа се, че съм си забравила паролата/ сега пиша от лаптоп, на който съм я запазила от последното влизане./ Може би, ако много се напъна или пробвам няколко  пъти ще се сетя каква е/ имам определени комбинации и вариации на паролите, които ползвам/ Проблемът ми е обаче и че през този период на неползване, съм си затрила пощата, с която съм правила регистрация тук и не мога възстановявам/променям нищо по профила си. Та...молбата/питането ми е може ли някак да ми се смени пощата/тъй като вече не съществува/, за да мога пак да си ползвам профила или ще трябва да си правя нов, ако искам да влизам в профила, след като си преинсталирам лаптопа/планирам, съвсем скоро/...
Предварително благодаря...

# 520
Здравейте, как може да се изтрие тема, която съм създала и вече си е изпълнила предназначението? Благодаря!

# 521
  • Sofia
...молбата/питането ми е може ли някак да ми се смени пощата/тъй като вече не съществува/, за да мога пак да си ползвам профила или ще трябва да си правя нов, ако искам да влизам в профила, след като си преинсталирам лаптопа/планирам, съвсем скоро/...
Предварително благодаря...
Пишете ми на ЛС желанието си.
Здравейте, как може да се изтрие тема, която съм създала и вече си е изпълнила предназначението? Благодаря!
Ако съдържа отговори, участвали са други потребители и има информационна стойност, просто ще я заключим. Все пак, пишете ми на ЛС коя е темата.

# 522
В една тема се прокара мнението, че потребител The Siren of Titan всъщност е Mamacita Bandida.
Ако това е така, мисля че става въпрос за класически мултиакаунтинг.
Профил Mamacita Bandida не изглежда замразен, така че потребителката (ако е една и съща) би могла просто да си смени екранното име, а не да регистрира нов профил.

# 523
  • Sofia

Профил Mamacita Bandida не изглежда замразен.
Вече изглежда замразен.
Няма паралелно ползване на двата профила.

# 524
Не е въпрос, а предложение, но не знам къде да го публикувам и затова пиша тук.

Последната графа в този пост може да се замени с това, тъй като дава най-пълна информация за видовете семейни помощи. Даденият в поста линк не работи.

Съдържанието на този пост може да се обнови, съгласно последните промени във форума:

Общи условия

Активация на акаунт