Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 502
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 445
  • Euskal Herria
И при мен е същото, както при Алечка. Когато отворя Клюкарника, някои теми излизат, че имат нови отговори, а други са като прочетени. А са теми, които никога не съм отваряла.

# 5 446
  • София
Мисля (ама само си мисля, а дали е така...?) - че точно за неотваряните теми не ти показва колко отговора имат. А ако си влизала някъде, вече отчита непрочетените. Имаше някакви разправии по този повод в началото на новата ера, но то кога беше... отплувало е с другите оплаквания.

# 5 447
Когато не сте отваряли дадена тема, заглавието е изписано с bold (удебелен) шрифт и няма цифров индикатор за нови отговори, защото всички са нови. Броя на отговорите в дадена тема ги пише.

Когато темата е прочетена изцяло, то е изписана с нормална дебелина на буквите и няма индикатор.

Когато темата е отваряна/четена, но има нови отговори има цифров индикатор за броя нови непрочетени отговори.

Ако маркирате всички теми като прочетени, впоследствие ще се изписва броят на новите отговори след момента на маркирането.

# 5 448
  • Euskal Herria
При мен не е така. Примерно "Звездни компромати" не чета. Заглавието е изписано нормално, няма индикация за броя отговори, а се вижда, че последното мнение в темата е отпреди 14 минути.
Просто това ми направи впечатление от няколко дни.

# 5 449
# 5 450
Ми и при мен не е така.
Или не е болднато и няма брояч, или си е болднато с брояч.  Брояч имам и на теми, които НИКОГА не съм отваряла.

# 5 451
  • София
Бихте ли погледнали тази тема – http://www.bg-mamma.com/?topic=1011903

# 5 452
  • Sofia
Да. Благодаря.

# 5 453
# 5 454
http://m.bg-mamma.com/?topic=1011476

Темата май е за ключ, щом се стигна до това да се мерят колко са тъпи...

# 5 455
V novata versia kak se minava na kirilica? Ne vijdam butona ot starata versia gore v diasno na ekrana?
Zashto vi beshe da smeniata versiata, beshe si super udobna... Tazi ne mi haresva vaobshte i ne e udobna kato prednata...Smile

# 5 456
Новата няма. Инсталираш си кирилица на устройството.

# 5 457
V novata versia kak se minava na kirilica? Ne vijdam butona ot starata versia gore v diasno na ekrana?
Zashto vi beshe da smeniata versiata, beshe si super udobna... Tazi ne mi haresva vaobshte i ne e udobna kato prednata...Smile

В новата верия не е предвидено използването на кредор.
Качването на кирилица на който и да е компютър е възможно и относително просто. Ако имате затруднения, пишете ми на ЛС.

# 5 458
Защо само в този сайт ми предлагат такива оферти? ( Няма да споменавам темата за да не се прави връзка с нея JoyJoyJoyJoyJoy)
Скрит текст:

# 5 459
Гугъл реклами, излизат според Вашите предпочитания и последни търсения в мрежата.

Общи условия

Активация на акаунт