Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 971 461
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 5 475
Моля, имайте предвид, че днес мейл сървърът на дир.бг има технически проблеми и не доставя поща (или част от нея). Писмата, изпратени от системата, до адреси в дир.бг от тази сутрин (след 8 ч.) се връщат с грешка. Ако Вашият имейл е в дир.бг, това е причината да не получите писмо.

# 5 476
  • София
Защо изтрихте мненията ни в темата за ясновидци http://old.bg-mamma.com/?topic=1005484.315;topicrefid=20, а оставихте мненията на анчолина, където не спира да обижда. В двата коментара на анчолина има много лъжи, много неистини, което е една предпоставка за подвеждане на потребителите!  Защо не изтриете и нейните коментари? Всеки има право на мнение и свободно да го изрази! Не мисля, че е коректно от страна на модераторите и администраторите на сайта. Не говори добре и за самия сайт!

# 5 477
  • Испания
Преди три минути при опит да публикувам, натискайки бутона "Цитирай":

Грешка!
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново.
Обратно

# 5 478
Защо този линк, публикуван в бгмамма, не се отваря, http://-spam185-/news/vdahnovenieto-chimamanda-ngozi-adichi-15430.html а изписва, че е рекламен спам?

bulevard.бг е сайтът, а статията е "Вдъхновението Чимаманда Нгози Адичи" - писателка.

# 5 479
  • София

Грешка!
Обратно

Същото ми се случи и на мен преди около 2 часа.

# 5 480
bulevard.бг е сайтът, а статията е "Вдъхновението Чимаманда Нгози Адичи" - писателка.
Защото е рекламен спам - и на сайта и на това което пише в нея
Скрит текст:
30-минутната й реч "Всички би трябвало да сме феминисти" вдъхнови Бийонсе и последната колекция на "Диор"
Наскоро тя се превърна в истинската звезда по време на ревюто на модна къща "Диор".

# 5 481
Мерси, получих линка в дир.бг.
Май е натоварено още там Simple Smile

# 5 482
  • Sofia
Защо изтрихте мненията ни в темата за ясновидци, а оставихте мненията на анчолина, където не спира да обижда. В двата коментара на анчолина има много лъжи, много неистини, което е една предпоставка за подвеждане на потребителите!  Защо не изтриете и нейните коментари? Всеки има право на мнение и свободно да го изрази! Не мисля, че е коректно от страна на модераторите и администраторите на сайта. Не говори добре и за самия сайт!
Персоналните квалиции са в разрез с форумните правила и се премахват. Темата е за мнения относно ясновидци, а не относно потребителите. Каквото е нужно бе премахнато. Потребителката редактира мненията си и обезсмисли последващите коментари. Темата е прочистена.

Защо този линк, публикуван в бгмамма, не се отваря,
Адресът е филтириран поради злоупотреби.

Грешка!
Обратно
Моля, пишете ако отново се появи този проблем.

# 5 483
Здравейте ,
не знам дали с Вас трябва да разговарям - накратко става въпрос за следното : спечелих парогенератор от играта на Филипс и Бг-мама ,успях да използвам уреда само веднъж,тъй като при следващ опит да го включа ,просто не проработи.
Свързах се с две дами от Филипс ,едната мисля,че е техен ПР ,по-надолу ще Ви напиша номерата им.
Върнах уреда на следния адрес : Бизнес парк София“ 10, 1766 ж.к. Младост 4, София до Филипс България с Еконт някъде края на ноември месец миналата година.
Получих обаждане от тях,че уреда си работи и ще ми го изпратят - това беше средата на декември месец миналата година.
Все още няма уред.И вече ми мина и желанието да го имам.
Дали бихте ми помогнали да ми изпратят бележка някаква от тях,с която да удостоверят,че уреда е при тях и че няма да ми бъде изпратен отново?
Ето ги и номерата им :
+359879364957 и +359882292366.
Благодаря предварително!

# 5 484
Здравейте ,
не знам дали с Вас трябва да разговарям - накратко става въпрос за следното : спечелих парогенератор от играта на Филипс и Бг-мама ,успях да използвам уреда само веднъж,тъй като при следващ опит да го включа ,просто не проработи.
Свързах се с две дами от Филипс ,едната мисля,че е техен ПР ,по-надолу ще Ви напиша номерата им.
Върнах уреда на следния адрес : Бизнес парк София“ 10, 1766 ж.к. Младост 4, София до Филипс България с Еконт някъде края на ноември месец миналата година.
Получих обаждане от тях,че уреда си работи и ще ми го изпратят - това беше средата на декември месец миналата година.
Дали бихте ми помогнали да ми изпратят бележка някаква от тях,с която да удостоверят,че уреда е при тях и че няма да ми бъде изпратен отново?
Ето ги и номерата им :
Благодаря предварително!

Здравейте,

Извиняваме се за създалата се неприятна ситуация. Незабавно ще се свържем с организатора на играта, за да проверим защо се е получило това забавяне.

# 5 485
Здравейте ,
Ето ги и номерата им :
Благодаря предварително!

Здравейте,

Извиняваме се за създалата се неприятна ситуация. Незабавно ще се свържем с организатора на играта, за да проверим защо се е получило това забавяне.
Благодаря ви.

# 5 486
  • ту тук, ту там
В кой раздел се намира темата за публикуване на коледни късмети? Спряла съм си следенето, а сега не я откривам.

# 5 487
# 5 488
  • ту тук, ту там
Благодаря! Уж отварях там, ама явно съм недогледала!

# 5 489

Общи условия

Активация на акаунт