Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 772
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 570
  • в морето до колене
Благодаря!
Непременно ще пиша.

# 571
# 572

Ще може ли да я изтриете, а не просто заключите?

# 573
123_123 ,
Скрит текст:

Ще може ли да я изтриете, а не просто заключите?
Прочетох темата ти и всички са откликнали напълно добронамерено. Няма нито един неприятен/ подигравателен коментар. Историята ти е в пълна анонимност. Какво те притеснява?

# 574
Вероятно я притеснява това, че обектът на темата може да я прочете - нали виждаш какво пише в първи пост. Лично на мен молбата за изтриване ми се вижда основателна, и точно поради добронамереността на откликналите, не мога да си представя, че някой от тях ще има нещо против, предвид причината за молбата.

# 575
  • София
Не мисля, че е коректно към писалите в някоя тема, говоря по принцип, не само за тази, да бъдат изтрити, защото авторът на темата е решил така. "Благодаря, вече ми свършихте работа, можете да бъдете изтрити" не е приятно. Ако авторът има намерение да иска дадена тема да бъде изтрита е редно в началото на темата да предупреди за това.

# 576
        Ако не е възможно изтриване на темата, а 123_123 е застрашена, предлагам й да пише на администратор или модератор с молба да коригира първия пост. И без това темата е/ще бъде заключена и няма да се пише по нея.

# 577
Milenaka, Real, не съм съгласна с вас, но не му е тук мястото. Все едно, постът на Хърмаяни е единственият истински полезен.  

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 21:38 от Nickkie

# 578
  • София
Това досадно спамърче - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=765763.msg31139695#msg31139695 
И антивирусната реагира.

# 579

Да, защото е в нарушение (за втори път) на правилата на сайта (мултиакаунт). Това вече приемам за тенденциозност, а не за небрежно пропускане на запознаване с правилата тук.

# 580

Да, защото е в нарушение (за втори път) на правилата на сайта (мултиакаунт). Това вече приемам за тенденциозност, а не за небрежно пропускане на запознаване с правилата тук.

Изтрийте ми профила, за мен не е проблем. Нямам друг профил. Сестра ми и майка ми имат профили тук. Това, че някои хора ползват общ лаптоп или рутер..наемателите под нас също ни ползват интернета, явно и да искат, никога няма да се регистрират тук. Не знаех, че не може, ако е същото IP, макар и да са различни хора, различни имейли и данни и тн. Peace
Както и да е, изтрийте го/блокирайте го щом така е редно, не исках да пиша подобна тема от техните профили именно поради конфиденциалност.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 02:19 от 123_123

# 581
  • Sofia
Имате!
Ще ви блокираме. Явно това е начинът.

# 582
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856386.0;all

Моля да проверите тази тема. Пусната е от жена, която се представя за майка на 12 годишно, но в раздел "Деца от 1 до 6 години"; уж е да си "свери часовника" по въпроса за зрънчовците, а в първия пост натрапчиво акцентира върху един определен вид, дали пък не били по-добри от другите... След това пише чрез друг профил, чието екранно име е сходно с това на уважаван модератор... Много странна тема.

# 583
Благодаря за сигнала.

# 584
  • София
Да вляза веднъж в черния списък и аз  Joy

Общи условия

Активация на акаунт