Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 452
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 120
Отговорих в съответната тема - изтрити са постове, които са спам и чат, не оказване на подкрепа или даване на кураж.

# 6 121
В такъв случай да разбирам ли, че темата е един вид водене на статискитека и преброяване на оплакванията - оплаква се потребител, след него директно следва да има друго оплакване, без коментар на първото?
На мен логиката ми убягва - темата ще се превърне в черна и мрачна хроника, а все си мислех до сега, че е тема за взаимопомощ и оказване на подкрепа.
Уважавам решението ви, все пак вие сте модератор, но не го разбирам и то ме натъжава.

Бих искала да попитам и кои потребители се оплакват от нас, останалите ?
Благодаря.

# 6 122
Последните страници: оплакванията и подкрепата по повод злоядите деца са там, дамата, която се е оплакала, че не е отслабнала - също. Отчетът на кого му стават миналогодишните слънчеви очила и джапанки, приканването да се гледа сеир по този повод и други подобни постове - не.

Няма практика да се съобщават ника или никовете на потребителите, които са използвали функция "информирай модератор", подали са сигнал на лични съобщения или чрез имейл.

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:30 от bubanka

# 6 123
# 6 124
  • някъде
От вчера не мога да преглеждам написаното от мен преди да го публикувам; след като е публикувано не мога да редактирам; снимките ги виждам размазано; като натисна бутон "харесвам" не ми отчита, а ме праща най-горе на страницата; не мога да виждам скрит текст...

# 6 125
От вчера не мога да си чета личните съобщения.

# 6 126
  • София
Два проблема:
1. Реклама – http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=587181
2. Опитах се да подам сигнал до модератор за нея, но ми изписа, че услугата временно е недостъпна.

# 6 127
  • Sofia
1. Благодаря.
2. Има временен проблем с функционалността, но въпреки съобщението, че услугата е недостъпна, докладът минава. Работи се по въпроса.

# 6 128
  • Германия
На началната страница сред препоръчаните теми е и следното заглавие: "Как ще ми излезе най евтино сабарянето на стара къща!?"
Мисля си, че без правописните грешки ще изглежда по-добре. Simple Smile
Не ми е целта да се заяждам. Не знам как по-добре да си формулирам мисълта.

# 6 129
Пиша в търсачката "Фейсбук 2" както се води текущата тема и няма намиране... Всичко друго с 2 излезе и отделно с Фейсбук, но двете заедно като тема - не и не! Как се търси с тази търсачка?! Как! Rolling Eyes

# 6 130
# 6 131
Пиша в търсачката "Фейсбук 2" както се води текущата тема и няма намиране... Всичко друго с 2 излезе и отделно с Фейсбук, но двете заедно като тема - не и не! Как се търси с тази търсачка?! Как! Rolling Eyes
Най-лесно се търси направо в Гугъл. Пишеш "бг- мама Фейсбук 2" и излиза.  Peace

# 6 132
Точно с гугъл търся и аз. Търсачката тук не става и не я ползвам.

# 6 133
Така се търси. Даже го има обяснено точно в една от темите.

# 6 134
Така се търси. Даже го има обяснено точно в една от темите.
Ако ще търсим в Google, защо въобще я има тази търсачка във форума? Поне в този ѝ вид е безполезна.

Общи условия

Активация на акаунт