Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 077
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Отговорът ми бе напълно достатъчен и с нищо не се различава от това, което Ви отговорих по горе.
От точно този адрес, на който е наложена забраната се правят непрестанни опити за задръстване на форума с рекламен спам, чрез ботове. Добра идея е да вземете мерки за хигиената на компютъра си.
Ако Вие не можете да направите нищо по въпроса, ние пък съвсем не можем.

# 616
От точно този адрес, на който е наложена забраната се правят непрестанни опити за задръстване на форума с рекламен спам, чрез ботове. Добра идея е да вземете мерки за хигиената на компютъра си.
Почистих си компютъра. Ще ми разблокираш ли IP-то?

# 617
  • ... рееща се.
Здравейте, има ли начин да изключа Кредор програмата, която е в сайта? Предпочитам да използвам кирилицата на компютъра си, а когато работят и двете едновременно настава мазало.

# 618
  • Sofia
Отново повтарям:
IP-то от което пишете няма забрана.
Това е видно от факта, че Ви четем.
Проблемното IP заради което получавате съобщение няма да разблокирам, поради факта, че от него се бълва спам. Ако си изтриете кеша и не правите опит да влезнете през него, няма да получавате съответното съобщение.

# 619
Отново повтарям:
IP-то от което пишете няма забрана.
Това е видно от факта, че Ви четем.
Проблемното IP заради което получавате съобщение няма да разблокирам, поради факта, че от него се бълва спам. Ако си изтриете кеша и не правите опит да влезнете през него, няма да получавате съответното съобщение.
В момента ползвам опцията на Chrome "инкогнито". Само така се свързвам с форума. Chrome без "инкогнито" и Internet Explorer дават грешка. В нито един друг форум нямам проблем. На PM ще изпратя моето IP.

# 620
  • София
Къде да намеря повече информация за опция "анонимен", че ми стана интересно?

# 621
  • Телиш/Плевен
Къде да намеря повече информация за опция "анонимен", че ми стана интересно?
Имаш предвид как се ползва функцията ли?
Ако е така:
Скрит текст:

# 622
Моля, тази тема да се заключи. Изроди се в обидни коментари, нямащи общо с първоначалната идея на темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777718.msg31164906#new

# 623
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хвърлих един поглед на посочената от sensitive*** тема и на първа страница - ttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=777718.0;topicrefid=20 ми направи впечатление, че има пост на потребителка и под аватара стои 0 мнения. Не е анонимно, и не е единственото и мнение във форума. Как така броячът не е отброил дори това и мнение? newsm78

# 624
В някои подфоруми не се отчитат мнения  Peace
Ако е писала само там, затова си седи на нула.

# 625
  • ту тук, ту там
До преди година мненията не се отберояваха във всички подфоруми. Ако постовете са по-стари и след това не е писала вече, не е чудно!  Peace

# 626
Обидни коментари в темата заради неспазване на правилата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857249.0;topicrefid=6

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Благодаря за отговора       bouquet

# 628
  • ту тук, ту там
Темата за тайните е годишна, защо я заключихте? Тя затова е "365 тайни..." Tired

# 629
Темата за тайните е годишна, защо я заключихте? Тя затова е "365 тайни..." Tired

Пусната е нова, за това я заключих. Не бях обърнала внимание, че е годишна. Ще пиша в самата тема и ще премахна новата. Благодаря за сигнала!

Общи условия

Активация на акаунт