Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 976
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 6 525
  • Sofia
Да и освен, че бутончетата "още" не функционират за отделните раздели от началната страница, но и забелязвам, че като скролна надолу и стигна до "Нови теми" там на всички теми отговорите са 0 и ако искам да влезна в някоя тема ме изпраща обратно най-горе в началната страница. А ако влезна в "Нови теми" през менюто там вече е отбелязан реалния брой отговори за всяка тема и като кликна на някоя от тях я отварям без проблем.
Пак казвам, това се случва с мобилната версия.

# 6 526
  • На брега на реката
Права си за нула коментарите, сега го забелязах и аз. Аз съм по-често през телефона и определено е дразнещо.

# 6 527
И при мен проблемът го има в последните три дни, дано в понеделник му обърнат внимание.

# 6 528
Права си за нула коментарите, сега го забелязах и аз. Аз съм по-често през телефона и определено е дразнещо.
Не е само през телефона.
При скролване надолу, отговорите изчезват.

# 6 529
Защо има точно избрани теми, от които отказвам следенето, но то пак си продължава.
Една от която е тази.

# 6 530
Защо ми излизат известия от теми, в които не само Никога не съм участвала, ами и никога не съм отваряла да чета, камо ли пък да следя?

# 6 531
Защо има точно избрани теми, от които отказвам следенето, но то пак си продължава.
Една от която е тази.

Как отказахте следенето за теми, в които сте участвала?
Горен ляв ъгъл на екрана - Меню - Нови отговори - от списъка с теми премахвате с кошчето темата и повече не влизате в нея, за да не се активира отново следенето
или по друг начин?

Защо ми излизат известия от теми, в които не само Никога не съм участвала, ами и никога не съм отваряла да чета, камо ли пък да следя?

Случва ми се да влеза в тема или във формата за отговор, да включа следене, да го изключа, да оценя като полезен пост, който не съм чела и т. н. по погрешка през мобилната версия, защото екранът ми се отключва лесно. Дали е възможно при Вас случаят да е аналогичен?

# 6 532
  • софия
Изчезна ми списъкът с теми в "Следени теми". Нямам спомен да съм отбелязвала и натискала "Спри следенето".

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 09:46 от zvаnchе

# 6 533
Вероятно сте маркирала по погрешка всички теми като прочетени, защото имате списъци, но нямате непрочетени отговори.

# 6 534
  • софия
Вероятно сте маркирала по погрешка всички теми като прочетени, защото имате списъщи, но нямате непрочетени отговори.
Започнах да ги кликам (добавям по спомен отново) след като нямаше нито една тема в следени.

# 6 535
Имам следното оплакване от няколко дни не ми отваря новите теми всички други ги отваря но новите който излизат не иска да ми ги отваря.. Директно ме връща отначалото защо така се получава

# 6 536
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не мога да си кача аватара, може ли помощ?
Скрит текст:

# 6 537
Вие в момента сте с аватара от скрития текст.
Има временен технически проблем с качването на аватари.
Извиняваме се за причиненото неудобство!

# 6 538
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ясно.
Не го виждах в последните седмици, пробвах да го кача отново и резултатът беше идентичен, та се чудех къде е проблемът. Благодаря!

# 6 539
Как мога да затворя дадена тема, която аз съм питал?

Общи условия

Активация на акаунт