Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 741
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 515
Кеш не намерих, трих каквото трих, не ги виждам от телефона и това е.

# 7 516
  • София
Ами може би по-добрия вариант е да намериш някой, който да ти обясни как да боравиш с настройките на телефона си. Проблемът не е във форума явно.

# 7 517
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
През компютър съм, снимките на adelinda в новата версия и аз не ги виждам.
Виждам ги през старата. С Мозила съм, нямам блокиращи програми.  Peace

П.П. След като ги отворих в старата версия, при повторното влизане в новата версия, се появиха.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 21:04 от profi_1

# 7 518
  • София
Кеш не намерих, трих каквото трих, не ги виждам от телефона и това е.
Няколко пъти те питахме, какъв БРАУЗЪР ползваш - за телефона разбрахме какъв е, но браузъра е много важен, защото и аз имам ЕДИН който не показва gif картинките, та и твоя може да има проблем с някой от форматите на изображенията. Затова ти казах да опиташ с друг, а ако нямаш - изтегли!  Хром, Yandex, Опера, Maxthon или там каквито има за iphone.

ВИЖ ТУК - Как да Изчисти кеша на iPhone 4/4s/5/5s/6/6 плюс

Дадох ти и тема в която да попиташ потребителите които ползват iphone, дали имат като твоя проблем.
Ето още една  - Ох, тези нови телефони!

# 7 519
Мари-мари, благодаря много, но го трих по-рано днес, сега пак и не става и не става. Със сафари влизам в мамата, предни дни и с файърфокс пробвах. Не знам вече. Ще попитам в темата, благодаря.🤗
П.п. Преди си качвах снимки със същия браузър, нямаше проблем.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 23:01 от adelinda

# 7 520
Може ли да качвам снимки от телефона?Избирам снимка и ми се появява синя лента,която се зарежда и колкото и да чакам не става.
Пробвахте ли да качите друго изображение? Възможно ли е изображението да е прекалено голямо/тежко?
Може ли да ми изпратите изображението на имейла (видим е в профила ми)?

Телефона ми е  Samsung Note 3,влизам през Chrome,кеша е изчистен и пак не мога да кача снимка jpg 2,1MB.

Изпратих изображението.

# 7 521
http://www.bg-mamma.com/?topic=1022777.msg37513722#msg37513722
Ето тук съм качила снимки, не са от нета, а са от компютъра, защото не мога да  ги кача от телефона. Сега пак влизам от компютъра и ги отварям, но като съм от телефона за мен са невидими.
Изображенията се зареждат и виждат при тестове на всички мобилни устройства - и Android, и iPhone.
Ето скрийншот от iPhone
Скрит текст:

Вероятно има настройки на Вашия телефон, които не позволяват зареждането на изображенията.
Посочили сте снимки, които се намират в скрит текст. Полето за скрит текст отваря ли се? Дали сте обръщали внимание дали винаги, когато не се зареждат снимките, то те са в скрит текст (възможно е да става въпрос за проблем с изпълнение на javascript, който е описан във втория линк долу)?

Ето две статии, които описват проблем с незареждане на снимки в iPhone и съответно дават инструкции за настройките:

https://www.howtoisolve.com/how-to-fix-safari-not-loading-images-on-iphone/

https://www.techwalla.com/articles/how-to-fix-pictures-not-showing-up-in-safari

Tifan4uk, благодаря! Предадох на техническия екип, така че да може да потърсят в логовете запис за опитите за качване на това изображения и да установят какъв е бил проблемът.

# 7 522
http://www.bg-mamma.com/?topic=1022777.msg37513722#msg37513722
Ето тук съм качила снимки, не са от нета, а са от компютъра, защото не мога да  ги кача от телефона. Сега пак влизам от компютъра и ги отварям, но като съм от телефона за мен са невидими.
Изображенията се зареждат и виждат при тестове на всички мобилни устройства - и Android, и iPhone.
Ето скрийншот от iPhone
Скрит текст:

Вероятно има настройки на Вашия телефон, които не позволяват зареждането на изображенията.
Посочили сте снимки, които се намират в скрит текст. Полето за скрит текст отваря ли се? Дали сте обръщали внимание дали винаги, когато не се зареждат снимките, то те са в скрит текст (възможно е да става въпрос за проблем с изпълнение на javascript, който е описан във втория линк долу)?

Ето две статии, които описват проблем с незареждане на снимки в iPhone и съответно дават инструкции за настройките:

https://www.howtoisolve.com/how-to-fix-safari-not-loading-images-on-iphone/

https://www.techwalla.com/articles/how-to-fix-pictures-not-showing-up-in-safari

Tifan4uk, благодаря! Предадох на техническия екип, така че да може да потърсят в логовете запис за опитите за качване на това изображения и да установят какъв е бил проблемът.

Ами няма значение дали е скрит или не, от котешката тема, красиво мъжко/женско лице, блондинската, някои снимки ги виждам, някои не. По телефона нищо не съм пипала и преди проблема го нямаше, освен в началото както казах. Освен с някой ъпдейт да е влвзнало нещо, не знам. Мога да се заиграя и да дам линкове на снимки които не виждам, но от текста се подразбира, че има и такива, които виждам. Много тъпо така.
П.п. Скрийншота, който сте ми дали в скрит текст, от телефона не го виждам. Отварям скрития текст и сиво поле.

# 7 523
  • в сърцето на един мъж...
При публикуване, без да е минала и една минута от написване на поста изписа, че сесията е изтекла.

# 7 524
В момента тече процес на включване на два допълнителни сървъра към системата.
Възможно е до приключване на процеса по синхронизация да има временни проблеми със сесиите.

# 7 525
  • в сърцето на един мъж...
Мерси

# 7 526
  • BG
Спряла съм получаването на известия за нови отговори от тема, в която участвах. Получавам, обаче, известия, че потребители оценяват някои от мненията ми в тази тема като полезни. За да изчезнат тези известия, би трябвало да ги отворя. Това ще възобнови ли известията за нови отговори? Благодаря!

# 7 527
Спряла съм получаването на известия за нови отговори от тема, в която участвах. Получавам, обаче, известия, че потребители оценяват някои от мненията ми в тази тема като полезни. За да изчезнат тези известия, би трябвало да ги отворя. Това ще възобнови ли известията за нови отговори? Благодаря!
Да, ще ги възобнови, ако ги отворите. Но не е нужно да ги отваряте, за да изчезнат. В горния десен ъгъл има "Маркирай всички като прочетени".

# 7 528
За целта обаче е нужно да отвориш всички останали, които те интересуват и да останат само харесванията за тази тема. Иначе ще изчезнат всички известия.
И преди питах, но ще го направя отново. Има ли възможност да се избира кои да се маркират като прочетени и да се премахват само те, а не целия списък?

# 7 529
За целта обаче е нужно да отвориш всички останали, които те интересуват и да останат само харесванията за тази тема. Иначе ще изчезнат всички известия.
И преди питах, но ще го направя отново. Има ли възможност да се избира кои да се маркират като прочетени и да се премахват само те, а не целия списък?

В момента не можете да премахнете само харесванията от списъка.
Известия за нови отговори и спирането им в теми с Ваше участие
Следене за нови отговори и прекратяването му в теми без Ваше участие

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 20:35 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт