Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 972 239
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 965
  • Телиш/Плевен
Виж това дали ще помогне:
Скрит текст:

# 7 966
Благодаря! Оказа се, че трябва да кликна върху "следи"....

Дописвам, че въпреки тази промяна, известие за темата получих отново.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 04:33 от Фръц!

# 7 967
Опитах се да изпратя от формата за контакт нещо, но не съм сигурна дали успях. Моля - бихте ли ми казали дали се справих, защото два пъти писах и ИЗПРАТИ, а системата ми показваше до последно, че е в процес на изпращане, но не и че е изпратено.
Отразен е докладът ви.
Редактирано е.

От Профил, Настройки, Вход и сигурност можете да промените Екранното си име.

Благодаря, това го направих, но въпросът ми беше за потребителското име мога ли да сменя?

# 7 968
  • София
Благодаря, това го направих, но въпросът ми беше за потребителското име мога ли да сменя?
Не.

# 7 969
# 7 970
Искам да закрия профила си. Както при постоянен бан. Може ли да стане без да се държа нецивилизовано? Ще се радвам.

# 7 971
milenaka, благодарим! Ще обърнем внимание.

Succulent, вариантите са 3:
1. Бан по желание (можете да пишете ЛС до Tatti или на мейл admin (at) bg-mamma.com
2. Да оттеглите съгласията си (можете да възстановите акаунта си, ако пожелаете)
3. Да се възползвате от "правото да бъда забравен" (акаунтът не може да се възстанови)

Повече за варианти 2. и 3. можете да прочетете тук.

# 7 972
Здравейте, какви са условията за това, на първа страница в раздел "Клюкарник" да излиза тема "Помогнете на..." и вътре да е информацията за болно детенце, дарителска сметка и други линкове с опция за дарения?

# 7 973
Информацията да е достоверна - да може да бъде потвърдена с документи и/или достоверни източници.
Да се предоставя възможност за връзка.
След публикуване на темата да се информира модератор - чрез лично съобщение или с доклад с молба темата да бъде закована.

# 7 974
Защо маркирането на всичко за прочетено в камбаната е мисия невъзможна през мобилния. Ако изобщо успея е от десетия път. Бутоните не са активни.

# 7 975
Не е забелязан и не е докладван подобен проблем.
Сега направихме тестове и с iPhone, и с телефон с Android.
Не намерихме страница, в която бутонът за маркиране на всички известия като прочетени да не е активен.
След натискане на бутона се показва съобщението, което е видно и във Вашия скрийншот. При натискане на бутон Потвърди (който е видно, че е активен), съобщението се затваря и списъкът с известия се изчиства.

Моля за по-конкретно описание на проблема, който срещате - за този или за този бутон става въпрос ? С какъв телефон и какъв браузер?

# 7 976
Въпреки, че е в синьо, бутонът Потвърди не е активен. Телефонът е Xiaomi Redmi 6, ползвам блаузъра на телефона, Браузър Версия 10.3.6-g

# 7 977
  • София
На препоръчаните теми внимание не обръщам. Не зная какво ме накара днес да ги погледна, но от 8 препоръчани 6 са от места към които не проявявам абсолютно никакъв интерес. Няма ли най-накрая да ги махнете и на това място да сложите нещо наистина полезно?
Скрит текст:
Децата ми отдавна са излезли от бебешко-кърмаческия период, жилище си имам и не търся друго, работа също, сватбите лично никога не са ме вълнували, а на децата ми, въпреки че отдавна са излезли от бебешката възраст все още им е рано.

# 7 978
  • Куциндрел
Не е само при теб. Аз имам за Красива мама, Набори, Път в чужбина, Готварски рецепти, Сватба.... все подфоруми дето по объркване я веднъж съм влязла, я не.

# 7 979

Общи условия

Активация на акаунт