Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 772
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 825
В РС не се спазва това правило защото няма и как, повечето теми много бързо се изписват, за да не се остане без тема тя се пуска още като се премине 42-3стр. Според мен това със заключването след публикуване на новата тема е глупост, след 50та страница, да. Ако ме няма примерно два дни кой ще пусне темата ако не съм я направила аз преди да отида където и да е.

Ти сериозно ли??? И затова ги пускаш на 42-43 стр.??

Смяташ, че има дотолкова неспособни хора, че не могат да копират от предната тема, че дори и да не копират, достатъчно е просто да отворят нова тема, със заглавие .... - продължение и да сложат линк към нея. По-вероятно е доста да се надценяваш, но ако не е така, драги модератори - направете им едно показно в това РС, как, аджеба, се пускат теми, защото, ако потребителката Г-ца Бързо се уча я блъсне трамвай, ще останат без тема потребителките на РС.

# 826
  • София
Кукумицинка темите в РС си имат определено форматиране, а и в много случай 7-8 страници там се изписват за около 5/6 часа, та едва ли е проблем да се пусне новата темам по-рано. Пък дори и ден по-рано, пак не е проблем там темитв се изписват светкавично.Толкоз времв така процедираме и никога не сме имали никакъв проблем.

# 827
Имам молба към публикуващите нова тема - моля, не забравяйте да пуснете доклад до модератор за заключването на старата. Ние следим, но се случва да пропуснем някоя изписана тема. Потребителите пишат в новата и това на практика не прави две активни теми, но все пак е редно старата да бъде заключена.

# 828
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Кукумицинка темите в РС си имат определено форматиране, а и в много случай 7-8 страници там се изписват за около 5/6 часа, та едва ли е проблем да се пусне новата темам по-рано. Пък дори и ден по-рано, пак не е проблем там темитв се изписват светкавично.Толкоз време така процедираме и никога не сме имали никакъв проблем.
И аз това казвам  Peace, ама там където ни пратиха, нямат грам доверие на потребителите. Честно казано, имам чувството, че ни гледат като диверсанти. ooooh!
А темите в РС не само имат определено форматиране, а в повечето случаи всеки първи пост е различен от предишната тема и си има човек, който единствен се разпорежда с пускането.

# 829
  • в сърцето на един мъж...
Кукумицинка, досадна си вече, егати драмата за една тема.  Whistling

Форума умря, даде ми съобщение

Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in /home/www/viscomp/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 338

# 830
  • София
Кукумицинка темите в РС си имат определено форматиране, а и в много случай 7-8 страници там се изписват за около 5/6 часа, та едва ли е проблем да се пусне новата темам по-рано. Пък дори и ден по-рано, пак не е проблем там темитв се изписват светкавично.Толкоз време така процедираме и никога не сме имали никакъв проблем.
И аз това казвам  Peace, ама там където ни пратиха, нямат грам доверие на потребителите. Честно казано, имам чувството, че ни гледат като диверсанти. ooooh!
А темите в РС не само имат определено форматиране, а в повечето случаи всеки първи пост е различен от предишната тема и си има човек, който единствен се разпорежда с пускането.
Peace
Хората от всяка тема си имат няква договорка, кой пуска тема, кога се пуска, пък как се оформя... Снимки, гифове, линкове, преводи и т.н се събират и правенето на първия пост изисква поне половин ден работа, че ако не и повече, за туй така процедираме с по-ранното пускане. Никой не ми е длъжен, та да ми се грижи за темата дето аз съм я направила.
Профи - Нормално е, в потребителски групи има много конфликти из другите теми и редовно има чистки заради нападки за туй не ви вярват. И за мен остана загадка що Диспансера Grinning трябваше да се премести там ама тей на. Усещам как и нас ще ни преместят скоро там.

# 831
Това не го знаех, Бубанка, ще се съобразявам отсега нататък   bouquet

Кукумицинка, при оформянето на доста теми както в КиТ, така и при отчетните, се изисква много, ама много работа по първи пост, който е пълен с линкове, информация и препратки. Лично аз съм работила по теми в поредицата "Поколението на 30-годишните" по около седмица средно (изключая времето, които ми е отнело да гледам филмите по списък). Знаеш ли колко много полезен труд е хвърлен в темите за борбата с рака, които пуска Антом? Или тези за проблемното забременяване на Гея? Така че спести си "възмущението", което е точно толкова неуместно, колкото беше и вчера съскането ти по мен и Алетея. Разбирам, видно е, че си крива и раздразнителна, но не е ли време да спреш да правиш бури в чаша вода?

Айде, престани да клеветиш вече, става ли? Първия път ти подминах инсинуациите, но вече прекаляваш. Коментирах конкретен акт, действие, който ме дразни, независимо от кого е извършен. Срещу теб нямах личностен мотив (вече започвам да придобивам известна неприязън на база поведението ти), нито срещу Алетея, която дори не мога да се сетя коя е, нито срещу Г-ца Бързо се уча... Изключително рядко съм писала в тази тема за модераторите и администраторите и никога не е било срещу определена личност.
Ти сега тръгна да ми сравняваш тема в Клюкарника с тема за борбата с рака... Ако беше толкова сложно пускането на въпросната тема за компроматите, нямаше да се случва да ореваваш орталъка, когато се появят две теми - продължение, някой да изтрие тази на "конкуренцията" и да остави твоята. Приключвам, ще те помоля да се въздържаш от по-нататъшни лични нападки.

# 832
Добре де, темата е за въпроси към модераторите. Може ли да спреш вече, досадна си Confused Имаше проблем с форума, това е далеч по-важно, от истерията ти на тема кой да пусне първи пост на темата Sick

# 833
  • София
През различните браузъри форума зарежда различно, но винаги с някакъв бъг, през мозила не зарежда бързо, но зарежда през хром ми изписва грешка 500 или Not Responding. През ИЕ въобще не иска да зареди, нито грешка, нито нищо.

# 834
  • Sofia
Fatal error: Call to a member function prepare() on a non-object in /home/www/viscomp/vis/lib/DBH_BASE.ext.php on line 338
За минутка беше. Фиксираха го.
Цитат на: Г-ца Бързо се уча (Storm Worm Virus) link=topic=840351.msg31250933#msg31250933
...темите в РС си имат определено форматиране, а и в много случай 7-8 страници там се изписват за около 5/6 часа, та едва ли е проблем да се пусне новата темам по-рано. Пък дори и ден по-рано, пак не е проблем там темитв се изписват светкавично.Толкоз време така процедираме и никога не сме имали никакъв проблем.
Определеното форматиране се прави само веднъж. В следващите теми се добавя само още един линк към последната изписана. Кой ще пуска темите и дали има възможност за това решават потребителите в темата. Както ясно се изразих, не е проблем подраняването или забавянето с една страница. Проблем е да висят две еднакви теми.

И аз това казвам  Peace, ама там където ни пратиха...
Никой, никъде не Ви е пращал. Искахте спамо-чат, получихте го.

През различните браузъри форума зарежда различно, но винаги с някакъв бъг, през мозила не зарежда бързо, но зарежда през хром ми изписва грешка 500 или Not Responding. През ИЕ въобще не иска да зареди, нито грешка, нито нищо.

И в момента ли??

# 835
За минутка беше. Фиксираха го.

Преди това даваше празен екран форума, без съобщение за грешка, без нищо, при рефреш, появи се това съобщение. Точно около минута беше срива. С модзила съм, ако има значение.

# 836
  • София
И в момента!

Аз лично всеки път променям оформлението на темата и допълвам инфото, сменям снимки, линкове и т.н. Отнема си време, но никога двете теми не са активни изписваме си тази и после пишем в другата, до сега не сме имали проблеми и се надявам да нямаме.

# 837
  • ту тук, ту там
Вече няколко пъти сигнализирам, че в някои теми отвреме навреме не ми се отразяват новите мнения, въпреки че има такива. Ставаше въпрос за теми, в които съм писала. Днес забелязах, че се случи и в тема от "Следени". Защо се случва това и кога ще бъде оправено?

# 838
  • Sofia
Опцията: "Автоматично включване на известяването за отговори, когато публикувате или отговорите на тема" не е маркирана.
В коя от "Следени" се е случило?

# 839
  • ту тук, ту там
Татти, не става дума за известяване по е-мейл, а за розовичката цифра горе вдясно. Случва ми се предимно с "Искам да кажа", поне за нея забелязвам със сигурност. Ако съм писала в нея, понякога, не винаги, дори и да има нови отговори, то темата не ми се появява в "Нови отговори". В момента все още не съм поствала в актуалната тема, включила съм си известията, но пак не ми се отразиха новите отговори. А такива имаше.
Ползвам мобилната версия.

Общи условия

Активация на акаунт