Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 612
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 310
  • София
Забравих да спомена , че използвам само мобилна версия и изписвам спойлерите , няма бутон за скриване.
Същото е. Изписвате си [спойлер] в началото на това, което трябва да се скрие и [/спойлер] в края му, а не в началото и в края на всичко цитирано.

# 8 311
Забравих да спомена , че използвам само мобилна версия и изписвам спойлерите , няма бутон за скриване.
Същото е. Изписвате си [спойлер] в началото на това, което трябва да се скрие и [/спойлер] в края му, а не в началото и в края на всичко цитирано.
Точно така процедирах и не се получи, това е причината да се обърна към модератор🙂

# 8 312
  • София
Ами трий. Тези чаршафи от цитати са изключително досадни и дразнещи и в пълната версия, какво остава за мобилната.

# 8 313
  • Германия

В такъв случай изписвай началото на спойлера преди началото на текста, който искаш да скриеш, а края му - след края на текста. Единственото по-специфично при цитатите е, че таговете, които въвеждат цитатите са струпани в началото на поста. Например:

Цитат
Цитат
ниво 1
ниво 2
изглежда така:
Код:
[quote][quote]
ниво 1[/quote]
ниво 2
[/quote]

Ако искаш да скриеш ниво 1, слагаш spoiler преди второто quote в началото и след /quote след ниво 1.
Цитат
Скрит текст:
Цитат
ниво 1
ниво 2

Код:
[quote][spoiler][quote]
ниво 1
[/quote][/spoiler]
ниво 2
[/quote]

Всичко това го правих през десктоп версията. Не виждам причина да не функционира и в мобилната версия...

# 8 314
А кому са нужни тези огромни чаршафи от цитат в цитат в цитат...? Който следи темата, вече е прочел какво са писали преди – няма нужда да го чете за стотен път.
Ужасно досадно е.

# 8 315
Никому. Но ако им кажеш и се обиждат и почват и да обиждат дори понякога.
В най-общия случай, обяснението е, че така им било удобно и не можели да си играят да трият от телефона, бавели се. Ама явно стотици потребители да скролват не ги вълнува. Важно е на тях да им е добре.

# 8 316
Никому. Но ако им кажеш и се обиждат и почват и да обиждат дори понякога.
В най-общия случай, обяснението е, че така им било удобно и не можели да си играят да трият. Ама явно стотици потребители да скролват не ги вълнува. Важно е на тях да им е добре.
Не съм обиждала никого. Попитах съвсем човешки , нападки има от страна на други потребители. Въобще нямаше да се занимавам да трия и да слагам скрити текстове  ако не се интересувах. Безкрайното скролване и мен ме дразни .

Негативното Ви отношение според мен е незаслужено. Никому не съм обиждала, нито пък съм се заяждала. В рамките на два коментара съм обяснила какъв ми е проблемът, споменала съм , че използвам мобилната версия и това, че слагам спойлерите , точно както ми казаха и потребителите по-горе , но не се получи. Какъв проблем сте способни да направите от едно просто запитване......

# 8 317
Темата стана дискусионна вече.

# 8 318
Вие защо решихте, че говоря за Вас!?!Дори не съм чела поста Ви. Беше принципно мнение на база прочетено в темите поне година назад в отговор поста на как Сийка

Благодаря на Мамма, за премахнатата кавичката. Има огромна разлика и е съвсем поносимо сега.

# 8 319
  • Sofia
И аз да благодаря за махането на кавичката. Много по-добре е.

# 8 320
  • София
Здравейте,

Може ли да бъдат заключени тези 2 теми:

# 8 321
  • София
Готово.

# 8 322
Как да редактирам / изтрия два линка от първия пост в тема. Аз направих новата тема, но ме виждам никъде " Редатирай" .  Става въпрос за темата Карти Таро тема 18.

# 8 323
  • София
Как да редактирам / изтрия два линка от първия пост в тема. Аз направих новата тема, но ме виждам никъде " Редатирай" .  Става въпрос за темата Карти Таро тема 18.
Напишете ми ЛС с информация кое трябва да се махне.

# 8 324
  • София
https://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=566591;sa=showPosts

Ехаааа, да му завиди човек на бързината и усърдността Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт