Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 959 214
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 385
И на Бубанка и на Пели им виждам имената. Но в новата версия. Ти на нея ли си?

# 8 386
# 8 387
  • Sofia
Явно в шрифта е проблема.
Отбелязахме го още вчера за разглеждане, но не успяхме веднага да го възпроизведем.
Ще се работи по него. Пиша ЛС за допълнителна информация.
Благодаря.

# 8 388
Потребител mariq2016 си е забранила личните съобщения и не мога да ѝ върна отговор. Може ли да я уведомите по някакъв начин?
Благодаря предварително!

# 8 389
  • Sofia
Да. Писал съм и.

# 8 390
Благодаря за съдействието!

# 8 391
# 8 392
  • Sofia
Благодаря.

# 8 393
Не мога да си намеря публикацията в "Женени от пръв поглед" от вчера. Какво може да е станало?

# 8 394
  • Sofia
Това не е темата за вицове.
Публикацията е премахната.

# 8 395
Да, знам, не съм се объркала - този виц е свързан точно с темата.

# 8 396
  • Sofia
Не знам защо сте припознали темата за спамо-чат.
Не е.

# 8 397
Може ли да ми обясните защо в темата "Кралски работи и клюки" масово се трият мнения,  просто защото не се харесват явно на някой. Преди малко и на мен ми се изтри пост. Никого не съм обидила., не съм използвала нецензурни думи. Просто харесах мнението на друг потребител,  изказах мнение, че неоснователно се трият постове (двоен аршин) и коментира, че децата на Кейт и Уилям са много сладки.
Във връзка с горното, може ако не ми хареса дадено мнение, да го докладвам  просто ей така и той ще бъде изтрит?

# 8 398
  • Sofia
Видно е желанието за непрестанна конфронтация в темата, взаимно заяждане, незачитане на чуждото мнение, междупотребителски пререкания, персонални квалификации и обиди между потребители.
Няма да бъде допуснато.
За да се следи и модерира една тема не са задължителни доклади, също така и докладите не водят задължително до премахване или редактиране на публикации.

# 8 399
Когато искам да видя кое мое мнение е отбелязано като полезно, не ме праща на самото мнение, а на последния пост в темата. От мобилната версия става така.

Общи условия

Активация на акаунт