Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 687
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 135
Предполагам, че много пъти е отговаряно на този въпрос и предварително се извинявам, че отново го задавам  Embarassed Как мога да получавам известие за нови отговори в дадена тема, в която не съм се разписала, но искам да я следя (горе знаменцето, на което се появява цифрата), но да не ми бъде изпращано съобщение за това в електронната поща?

Благодаря ви предварително за отговора.   bouquet

# 136
  • София
В началото на страницата на темата има бутон Включете известията
За да не се получават мейли: Профил - Известия - Там където пише "При включено известяване за тема и/или форум, да се изпраща съобщение за" се избира Нищо

# 137
В тази тема подробно са обяснени вариантите за известия.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709121.0;topicrefid=19

С няколко думи - може да включите или изключите известяването конкретно за дадена тема или група.
Дали да получавате известия по мейл или не, зависи от настройка в профила Ви, като трябва да имате предвид, че тази настройка е глобална - важи за известията за всички теми/групи.
Ако не желаете да получавате известия за нови теми в групи или нови отговори в тема по мейл, трябва да изберете от падащия списък "Нищо".

# 138
  • на село
Благодаря, че върнахте бутона "Нагоре"!

# 139
Благодаря, че върнахте бутона "Нагоре"!
Aз искам да помоля за такъв бутон в мобилната версия. Много е нужен там. Както и намаляване на бутона " Маркирай като прочетено."
  bouquet

# 140
бутона " Маркирай като прочетено" дори ако може да му смените мястото, с андроид съм и на няколко пъти го натискам без да искам, защото като ми зарежда се премества нагоре и аз уж маркирам някое нова съобщение, а като се премести, се оказва, че съм натиснала този бутон  Naughty

# 141
  • София
Днес форума цяла сутрин ми даваше някакви много странни грешки:
http://tzvety26.snimka.bg/other/214.863878

# 142
Преди обяд имаше такъв момент в мобилната версия. Но отдавна е фиксиран и отстранен проблемът (касаеше само заглавна страница на мобилната).

# 143
  • София
Ами преди малко смогнах да пиша, затова чак сега  Blush Благодаря за отговора.

# 144
  • в сърцето на един мъж...
Форума продължава да зависва на половината страница, зарежда след рефреш.

# 145
Не виждам повод за това, освен във връзката/трасето към Вас.
Препращам за проверка към системния администратор.

Последна редакция: чт, 30 апр 2015, 00:10 от Mamma

# 146
  • София
Мобилната версия подскача и трепти безобразно! Постовете се припокриват, четенето е невъзможно, при писането също има проблем. Отдолу далеч под номерата на страниците също излизат постове. Писах миналата седмица, други потребители също се оплакват, но не виждам да се взимат мерки. Специално си обнових някои неща, почистих, но проблемът си стои.

# 147
  • гр. София
Когато съм в даден подподфорум, да кажем "Потребителски групи", има ли бутон, от който да отида в съответния подфорум (в случая "Свободно време и забавления"), в който се намира подподфорума?
Единствената опция, която откривам е, когато вляза в някоя тема и над първия й пост е поредицата от активни линкове, водещи от името на темата, следвано от името на подподфорума и накрая самия подфорум (гледано от дясно на ляво).

# 148
И аз искам Маркирай като прочетено на мобилната версия да се премести някъде надолу. Натискам го без да искам постоянно.

# 149
И аз искам Маркирай като прочетено на мобилната версия да се премести някъде надолу. Натискам го без да искам постоянно.

Както и "Спри следенето".

Общи условия

Активация на акаунт