Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 634
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря и на теб, В&С!
Минах първата тема, остават 14. Времето ми е кът и достъпа до компютър - ограничен, но ще го свърша. Пишещите в темата са много учтиви, мили и любезни (рядкост е), така че труда си заслужава!

# 181
Ма*ка му, пак си изтрих непрочетените отговори. Махнете/преместете тая ш*бана лента Маркирай като прочетено. Грррр!

# 182
Възпитанието и позицията ми не позволяват да отговоря в подходящ тон.
Толерантността ми към грубости и цинизми обаче има граници.

Прочела съм и съм наясно със забележките. Ще бъдат взети предвид при преправянето на мобилната версия, което е една от предстоящите задачи, но не се очаква това да се случи в близките няколко дни/седмица.

# 183
Имам проблем. Не виждам въпросите, в анкетите, които се пускат във форума, само опциите за гласуване. На какво може да се дължи това и как да го отстраня?

# 184
Моля за линк към конкретна тема и информация за операционна система, вид браузер и версия и дали ползвате някакъв софтуер от рода на адблокър.

# 185
Извинявам се, Мамма, прекалих!

# 186
Моля за линк към конкретна тема и информация за операционна система, вид браузер и версия и дали ползвате някакъв софтуер от рода на адблокър.

Темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=842223.0;topicrefid=19
Браузър - мозила, ползвам адблок, да. Операционна система уиндоус.

# 187
Моля, деактивирайте адблока, презаредете страницата и проверете дали виждате всичко.
Ако след деактивиране на адблок още има проблем, пишете отново тук.

# 188
Mamma, след деактвиране на адблок се оправиха нещата. Благодаря!

# 189
      Ако отворя тема "ново", но нямам възможност да прочета всички нови отговори, опцията "Маркирай непрочетено" къде ще ме върне?

# 190
  • Kопенхаген
Къде е  Шивашката тема от форум Хоби? Влизам, търся Шивачките за да ги попитам нещо, гледам няма ги  Grinning

# 191
# 192
  • Kопенхаген
Много благодаря   bouquet

# 193
      Ако отворя тема "ново", но нямам възможност да прочета всички нови отговори, опцията "Маркирай непрочетено" къде ще ме върне?

В началото на последната отворена страница от темата.
Например, ако следите тема, която има 18 страници, първият непрочетен отговор е бил на 9-та страница - отваряте, четете, преминавате на 10-та, но не може да продължите. Тогава използвате "маркирай като непрочетено". Следващия път, когато кликнете върху "ново" ще отвори страница 10-та (системата няма как да разбере колко от съобщенията на въпросната страница сте прочели, затова зарежда началото на страницата).

# 194
     Благодаря, Mamma.

Общи условия

Активация на акаунт