Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 621
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 660
  • Телиш/Плевен
Моля да погледнете тази тема. Същата е като тази, която беше пусната сутринта и за която помолих да се намесите и да оправите първия пост. Информирах модератор да заключи старата, но тя не е заключена. Информирах и за тази, за която моля сега да погледнете, тя също е активна. В същото време е активна и темата от сутринта.

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 18:52 от Лале в дъжда

# 661
  • Ямбол
Борил е млад мъж. Познавам го от друго място, общували сме, няма как да сбъркам стила му на писане.
Това, че има няколко женски профила тук, не го прави жена.  Wink

# 662
Борил е млад мъж. Познавам го от друго място, общували сме, няма как да сбъркам стила му на писане.

A поради каква причина мъж ще си прави няколко женски профила и няма ли все пак някой да ограничи броя на виртуалните алтер-егота на такива шизофреници.

# 663
  • София

A поради каква причина мъж ще си прави няколко женски профила и няма ли все пак някой да ограничи броя на виртуалните алтер-егота на такива шизофреници.
И аз този въпрос си задавам.  newsm78 Да не говорим, че има нещо сбъркано в него!

# 664
Продължава да ми свети цифра за ново съобщение, въпреки че съм го прочела.

# 665
В последните 40 дни често когато влезна в опцията 'Провери правопис' и ми се закачат някакви адс ,които ми изпълват страниците и не мога да кликна на нищо без те да се появят. Ползвах Ад Блок ,но това е разрешение до следващата отворена страница .Не ползвам много сайтове и винаги става само в БГ мама.

Мъжът ми ги чисти от настройките където все се закачат ,но е много дразнещо .Принудих се да не ползвам опцията с правописа ,но това не е разрешение на проблема. Снощи пак влезнах в опцията и ми наскачаха пак адс-овете ..

Бихте ли ми обяснили как да предотвратя този проблем ,моля ?!

# 666
  • Телиш/Плевен
Информацията за децата в профила излиза непълна. Липсва месецът на раждане. Преди няколко дни го забелязах, но си мислех, че е само при мен, едва сега се сетих да погледна и в някой друг профил и видях, че е същото.
Скрит текст:

# 667
  • Sofia
Информацията за децата в профила излиза непълна. Липсва месецът на раждане. Преди няколко дни го забелязах, но си мислех, че е само при мен, едва сега се сетих да погледна и в някой друг профил и видях, че е същото.
Скрит текст:
Нещо се е счупило. Ще го оправим. Благодаря.

Бихте ли ми обяснили как да предотвратя този проблем ,моля ?!
Класическо заразяване.
Adware.
Изберете си

Татти, а няма ли да кажете коя е? Мисля, редно е, заради подозренията, които има непрестанно между нас.
Днес и аз бях сред заподозрените, което и на мен като на Акаша ми е обидно.

Не.
И Вие не сте.

# 668
 Не ме вълнува коя е Борил, но това ,което се вихри тук мислите ли ,че е правилно http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=857079.msg31180232#new ?

# 669
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сигурна ли си, че е точно този? Понеже като Лаура стилът беше характерен, да, но за Борил- не съм убедена.

# 670
# 671
  • Другата България
Защо едно нещо го цитираш няколко пъти?
Достатъчна е страницата от темата.

# 672
  • Испания
Цитирам четири различни поста. Така съм преценила.

Освен това, въпросът ми е към Татти и Мамма, не към потребителите.

# 673
Здравейте,бихте ли ми обяснили как да изтрия моя публикация,която съм публикувала във вашия саит.

# 674
  • София
Здравейте,бихте ли ми обяснили как да изтрия моя публикация,която съм публикувала във вашия саит.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786973.0;topicrefid=19

Общи условия

Активация на акаунт