Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 203
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Можете ли да накарате тази потребителка да пусне отделна тема за проблема си, а не да пише едно и също мнение в 20 теми, (в голяма част от които се разискват чужди проблеми)?
Направено.

# 766
  • Телиш/Плевен
Благодаря, AnMarybouquet

# 767
  • Sofia
Защо ми е изтрит поста,от звездните компромати?Бижу се засегна и понеже е решила,че не може да отговори адекватно на въпроса.....по-лесно е да го изтриете????
Изтрити са около двадесетина мнения отклоняващи се от темата. Не виждам причина вашето да бъде оставено.

# 768
  • Русе/София
Защо ми е изтрит поста,от звездните компромати?Бижу се засегна и понеже е решила,че не може да отговори адекватно на въпроса.....по-лесно е да го изтриете????
Изтрити са около двадесетина мнения отклоняващи се от темата. Не виждам причина вашето да бъде оставено.
От няколко год. съм в тази платформа,и не съм роптала срещу потребител,но .....толерирането на някои форумци вече стана тенденция.
Сигурно сте прав,след като не виждате защо моето мнение да не бъде оставено,за едни може -за други.....не!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И в тази връзка да попитам защо този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858130.msg31205094#msg31205094     не е изтрит,като в него няма никаква звездност,още по-малко пък е компромат,а моят,който е във връзка с този пост е изтрит?

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 01:56 от 3xi

# 769
  • Телиш/Плевен
Пак ще ви занимавам с тази потребителка, но има нещо подозрително в нея. Публикува противоречиви постове, а това, което мен ме усъмни е, че има вероятност да е тази потребителка. И двете започват активно да пишат във форума през осмия месец на бременността, с много подобен начин на изказ (включително постоянни обяснения в постове един след друг) и с много подобни структури на изреченията и правописни грешки.
Borisa_koeva се регистрира в моята отчетна тема миналата година и известно време се представяше за бременна с близнаци. Разкрихме я и тя си призна, че й харесва да се прави на бременна и го е правила неведнъж, с различни регистрации (sexy_girl, velina_koeva, borisa_koeva). pammii някак ми напомня много на нея. Първо е писала през периода октомври-декември 2014 г., че е бременна, сега казва, че е изгубила бебето тогава. Не знам как е забременяла веднага след аборт в толкова късна седмица, че сега да е в осмия месец.
Допускам, че може да греша, за което моля да ме извините.

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 02:29 от Лале в дъжда

# 770
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лале, че тази потребителка в постовете си хем пише, че е на 24 години, хем че от 10 години са заедно с приятеля й. Малко ранко ми се вижда на 14, че и в тази възраст досега хич да не са се заплеснали по някой друг и още да са заедно ... Laughing Малко фантасмагорично звучи.

# 771
  • Телиш/Плевен
Лале, че тази потребителка в постовете си хем пише, че е на 24 години, хем че от 10 години са заедно с приятеля й. Малко ранко ми се вижда на 14, че и в тази възраст досега хич да не са се заплеснали по някой друг и още да са заедно ... Laughing Малко фантасмагорично звучи.

А, да, това го пропуснах. Въпросната Бориса Коева също беше на 24, когато се присъедини в нашата тема.
Фантасмагориите са много, аз изброих само тези, които съвпадат с другата потребителка, за да си аргументирам подозренията. Почти съм сигурна, че е една и съща, толкова много съвпадения да са случайни... Но последната дума е на администраторите.

# 772
  • Sofia

От няколко год. съм в тази платформа,и не съм роптала срещу потребител,но .....толерирането на някои форумци вече стана тенденция.
Сигурно сте прав,след като не виждате защо моето мнение да не бъде оставено,за едни може -за други.....не!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И в тази връзка да попитам защо този пост http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858130.msg31205094#msg31205094     не е изтрит,като в него няма никаква звездност,още по-малко пък е компромат,а моят,който е във връзка с този пост е изтрит?
Този пост не съдържа квалификации към потребител, за разлика от Вашия.
Вашият бе изтрит заедно с много други като оффтопик, НО, ако много държите да има и друга причина, да, сега виждам, че съдържа квалификации, които нямат място тук.
Твърдението, че от всички изтрити мнения само Вашето е важно, абсолютно безценно и изтриването му е тенденциозно, злонамерено и подмолно админско действие и то защото толерираме друг потребител е леко смешновато.
И последно, ако имате проблеми с някои потребители, моля, не си ги пренасяйте във форума! Интернет предлага десетки възможности да си реализирате дуелите извънфорумно.

# 773
Моля, дръжте под око този потребител  Praynig

Съвсем очевидно е стар потребител с нова регистрация, направена специално за да провокира и всява раздор. Засега не нарушава правилата (което пък означава, че добре ги познава, за да се движи по ръба им), но със сигурност не е нов и добронамерен потребител.

# 774
Не, няма да се движи повече по ръба. Ще почива.

# 775
  • Русе/София

Този пост не съдържа квалификации към потребител, за разлика от Вашия.
Вашият бе изтрит заедно с много други като оффтопик, НО, ако много държите да има и друга причина, да, сега виждам, че съдържа квалификации, които нямат място тук.
Твърдението, че от всички изтрити мнения само Вашето е важно, абсолютно безценно и изтриването му е тенденциозно, злонамерено и подмолно админско действие и то защото толерираме друг потребител е леко смешновато.
И последно, ако имате проблеми с някои потребители, моля, не си ги пренасяйте във форума! Интернет предлага десетки възможности да си реализирате дуелите извънфорумно.
Съгласявам се,че поста ми е съдържал квалификация,но въпреки това,се позволява на другия потребител тон,за който други съфорумци биха били санкционирани.Ясно стана,че лопатата е фурнаджийска.
И последно-не твърдя,че моето мнение е
" абсолютно безценно ",а попитах защо е изтрито?
Приключвам темата.

# 776
Аз искам да попитам за този потребител може ли да се направи нещо:

http://i.imgur.com/DArYceU.jpg

Хиляди мнения като флъд от по едно изречение обикновено. Rolling Eyes

# 777
  • Sofia
Ако има повод, ще се направи. Разгледах мненията от скрийншота и не виждам такива за отстраняване.

# 778
И не стой много в Клюкарника, щото често ще ти се случва.
Grinning Whistling Laughing

ПП Аз не съм трол, определено не съм, виж Мамаситката се скъсва от напън, ама ние си я знаем, знаем си я.
Не, ти си просто една средностатистическа родна простакеса, и съвсем натурално си дори и горда с това.

Тази злоба и агресия не се лекува с изливането й във форума, а с насочване към първопричината.

Не Мамасита, а ти си за психолог. Направо си си за психиатър, всъщност.

Искам да попитам поста на Нофелет съдържа ли открита обида спрямо мен и ако съдържа такава искам да информирам за това модераторите, които да предприемат съответните действия. Надявам се на бързата ви и качествена намеса.

# 779
Преди време аз и някои други потребители от чужбина пращахме пакети за дома за деца в Стражица , тъй като бяха пуснати две теми в Благотворителния. Популяризира се каузата и мислехме да пратим нещо за всички деца и за учебната година. Исках да пратя линк на темите, но не ги намирам. Тези теми изтрити ли са? Бяха около края на юни все още активни. Моля, споделете по каква причина не ги виждаме вече.

Общи условия

Активация на акаунт