Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 045
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Преди време аз и някои други потребители от чужбина пращахме пакети за дома за деца в Стражица , тъй като бяха пуснати две теми в Благотворителния. Популяризира се каузата и мислехме да пратим нещо за всички деца и за учебната година. Исках да пратя линк на темите, но не ги намирам. Тези теми изтрити ли са? Бяха около края на юни все още активни. Моля, споделете по каква причина не ги виждаме вече.
Изначалната тема я има:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=820146
Заключена е.
Търсената от Вас тема е "Почистете гардероба и дарете ненужното”, където възникнаха някои въпроси относно несъответствието от една страна на възрастта на децата от някои домове и от друга - размерът и годините на търсените дрешки за там.
Последва: "Помогнете да съберем 25 раници за дом с.Страхилово", където се оказа, че се събират дарения на база на информация от интернет страница, необновявана от поне 2 години. Реално към днешна дата Домът е пред закриване и децата там са едноцифрен брой.
Предвид възникналите въпроси и неясноти за дейността на тази организация от 4 (другаде 10) жени, от този момент до вчера си кореспондирах с потребителката do_re_mi_fa, като изисках ясни отговори на конкретни въпроси за дейността им, даренията, местата, където са предоставени получените дарения, евентуално документи, както и някои други въпроси, зададени от потребителите в темите и на ЛС.
В двуседмичния срок не получих необходимата информация, за да гарантираме пред потребителите си 100% потвърждение за проведените кампании. След неколкократни запитвания нова информация за възникналите казуси не постъпи. В активните теми не бе даден ясен отговор на въпросите, зададени от потребителите, нито дори информация, че кампаниите вече са неактивни.
Уведомих потребителката, че ще премахнем всички активни теми, което и направихме.
Не мисля, че при тези условия следва да продължаваме да поддържаме темите.
Ако желаете, ще Ви предоставя съдържанието на изтритите теми, за да прецените сама.

Искам да попитам поста на Нофелет съдържа ли открита обида спрямо мен и ако съдържа такава искам да информирам за това модераторите, които да предприемат съответните действия. Надявам се на бързата ви и качествена намеса.
Съдържа и е премахнат, както и доста други. Прави впечатление, че и Вие не се въздържате от персонални квалификации за други потребители, което също не се толерира. Моля, имайте го предвид!

# 781
.
Не мисля, че при тези условия следва да продължаваме да поддържаме темите.
Ако желаете, ще Ви предоставя съдържанието на изтритите теми, за да прецените сама.

Ясно, благодаря. Не, доверявам се на преценката Ви.
Само исках яснота по въпроса, тъй като съм ангажирала и приятели с учебните помагала и беше важно да знаем причините тези теми да не са просто заключени,  а изцяло премахнати. Ще се свържа с дома лично и ще попитам, дали да ги пратим през септември директно там. Peace

# 782
  • София
В тази тема някакъв Анонимен е копирал май целият сайт на интернет магазин

# 783
# 784
  • Euskal Herria
В темата за търсене на електронни книги - също
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=848969.270;topicrefid=20
както и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852703.15

Явно е полазил навред.

# 785
Тъкмо влизах да казвам за Анонимния, който е напълнил сайта с реклами на часовници и еспадрили.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858890.15;topicrefid=20

# 786
# 787
Татти, благодаря за бързата намеса.  Peace

# 788
Татти, да разбирам ли, че потребителката do_re_mi_fa , не е дала никаква информация относно вече направените дарения. Извинявам се, че питам вас, но тя не отговаря на ЛС.

# 789
  • Sofia
Благодаря за сигналите за Анонимния.
---
Ще се свържа с дома лично и ще попитам, дали да ги пратим през септември директно там. Peace
Благодаря Ви!
---
белла дона, няма проблем да питате. Аз също питах.
Изисках или някакви протоколи за извършените дарения или конкретни лица в конкретни домове с които са контактували.
Като отговор ми бе отговорено ЕДИНСТВЕНО да се обадя на директорката на дом за деца "Пеню и Мария Велкови"(навсякъде в интернет има тел.) и да попитам дали дават протокол, както и да попитам колко пъти са ходили 4 жени в дома, колко пъти do_re_mi_fa е ходила със семейството си и колко още жени е пратила там да занесат лично даренията си.
Съжалявам, но за мен това не е сериозно.

# 790
Несериозно и доста съмнително. Дано поне нещата, които изпратихме са стигнали до някое дете. Ще си имаме обица на ухото.

# 791
  • Sofia
Ще се разбере.

# 792
  • Ямбол
Има ли начин в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771506.15180;topicrefid=20 спамът и чатът да приключат. Този Нофелет пише и провокира и останалите му ходят по приказките, без да има общо с темата. Ако може да се пренесат някъде другаде или да приключат, защото темата стана кошче за боклук.

# 793
Днес се загледах в мненията и се оказа, че имало опция да харесаш мнение и тогава се появява сърце.
Според мен трябва да сложите опция, която дава възможност и да изразиш нехаресване, защото иначе излиза, че всичко, което не съм го харесала с въпросната опция за харесване, значи не го харесвам, а не е така или пък мнения, които са ми безразлични, са на едно ниво с откровено безумни коментари, които действително искам да отбележа, че не харесвам.

# 794

Общи условия

Активация на акаунт