Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 956 745
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 840
Искам да попитам защо ми е изтрит поста към Mademoiselle Chocolate в темата за осиновяване на дете от приемно семейство?
Същата потребителка преди 4 месеца пуска тема за помощ, тъй като не се справя с отглеждането на второто си бебе, сега ще осиновява трето? Crazy
Защо позволявате на неуравновесени хора да пишат лъжи и да подвеждат другите да им вярват и да им помагат? ooooh!

# 841
Днес е много тегаво в платформата-постоянно грешка 500

+1

Не мога да се добера до темата, за да се оплача. След доста време успях.

Да, и на мен често ми се случва да не мога да вляза от тази грешка 500.
С тел. съм и ползвам wi-fi, но имам интернет и на картата. Когато ми даде няколко пъти "грешка 500" аз изключвам wi-fi и автоматично ме свързва с нета от картата и така успявам да влизам във форума.

# 842
  • Sofia
Копирам и тук:

От днес, 21 юли, стартира постепенното прехвърляне на сайта на нови сървърни конфигурации, които да осигурят безпроблемна и стабилна работа занапред.

В тази връзка в следващите няколко дни са възможни затруднения в достъпа до сайта, прекъсвания и други технически проблеми.

Моля имайте предвид и че ще се наложи да се логнете наново, дори ако сте указали на сайта да "запомни" потребителското Ви име и парола.

Предварително се извиняваме за причинените неудобства!

Последна редакция: вт, 21 юли 2015, 16:13 от Mamma

# 843
# 844
  • София
В темата за стоматолозите от това мение нататък е без коментар:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511568.msg31260862#msg31260862

# 845
Аз вчера загубих акаунта си. Смених имейла, но така и не получих код за активация. Наложи се да си правя нов акаунт, но ако има възможност, бих искала  да си върна стария.

# 846
tevriala, активирах стария Ви профил. Пишете ми, когато влезете успешно в него, за да блокирам този.

# 847
Много благодаря, влязох успешно!

# 848
  • София
При натискане на Нови отговори в мобилната излиза грешка с базата данни

# 849
При натискане на Нови отговори в мобилната излиза грешка с базата данни
и при мен  Peace

# 850
  • София
Здравейте!
На тази потребителка - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194058 е наложен бан за нерегламентирана реклама и мултиакаунт. Момичето сподели, че често влиза и от мобилния си телефон, опасява се, че може да е заради това, няма други профили тук, нито пък е рекламирала нещо. Дали някой модератор или администратор би погледнал, може би е по погрешка?
Благодаря предварително!

# 851
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
На тази потребителка - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194058 е наложен бан за нерегламентирана реклама и мултиакаунт. Момичето сподели, че често влиза и от мобилния си телефон, опасява се, че може да е заради това, няма други профили тук, нито пък е рекламирала нещо. Дали някой модератор или администратор би погледнал, може би е по погрешка?
Благодаря предварително!

Всичко е ОК вече, мерси още веднъж!

# 852
Здравейте!
Благодаря предварително!

Предполагам, че е влизала от място, от което не влиза обичайно във форума и е "прихваната" от чужда забрана. Свалих я, но ако проблемът продължава, да изчисти кеша.

редакция: явно забраните са били повече от една  Grinning

# 853
  • София
Бубанка, благодаря много! Проблемът се оправи за малко и после пак се появи, ще я посъветвам да изчисти кеша.

# 854
Благодаря за съдействието  Hug
Влизам или от домашния, или от мобилния нет на виваком, не съм пробвала от странни места ако има значение  Peace

Общи условия

Активация на акаунт